Ως καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη την Τρίτη, η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για τους άνδρες, τις σχέσεις, αλλά και τον γάμο που τα media της έχουν χρεώσει ότι αποφεύγει. «Δεν έχω καμία μανία. Ούτε κατά του γάμου, ούτε τίποτα από όλα αυτά. Απλά δεν έτυχε. Αλλά δεν έχω επίσης κανέναν καημό να παντρευτώ» ξεκαθάρισε η 42χρονη ηθοποιός σχετικά με το θέμα του γάμου, ενώ όταν αργότερα ρωτήθηκε από την Ελένη Μενεγάκη αν προτιμά να μην έρχεται πολύ κοντά με τον σύντροφό της, ώστε να μην χαθεί η μαγεία του έρωτα, απάντησε:

«Δεν είμαι αρπακτικό. “Ήρθα, ικανοποιήθηκα, φεύγω, πάμε παρακάτω”. Οι σχέσεις μεταλλάσσονται. Στη διάρκειά τους, αρχίζεις να αγαπάς τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου. Θέλω να πω, γίνονται πολλά μέσα σε μια σχέση. Δεν τις καταναλώνω τις σχέσεις, όπως ξέρεις. Και δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι χάνουν τη μαγεία τους μέσα από την οικειότητα. Εγώ πολλές φορές βρίσκω μαγεία μέσα από την οικειότητα και μέσα από το ότι γνωρίζεις κάποιον. Δεν είμαι πια μικρή ώστε να μου είναι μαγικό το άγνωστο μόνο. Μπορεί να μου είναι μαγικό και το οικείο, το δικό μου».

Ακόμα, στη συνέχεια της συνέντευξης σχολίασε: «Γενικά, δεν με έλκει κάποιος που δεν με θέλει. Δεν έχω αυτό το “Αχ, αυτός δεν με θέλει. Πρέπει να τον κατακτήσω!”» και όταν η Ελένη Μενεγάκη επέμεινε ρωτώντας την αν τελικά θέλει να «έχει σίγουρο» τον σύντροφό της ή όχι, εκείνη απάντησε: «Δεν θέλω και να μου δημιουργεί ανασφάλεια. Θέλω να είναι ανεξάρτητος -άντρας είναι- αλλά δεν μπορώ να μην ξέρω αν είναι δικός μου. Θέλω να το ξέρω αυτό. (…) Δεν θέλω να ξέρω ότι έδεσα τον γάιδαρό μου. Θέλω να ξέρω ότι, από επιλογή, μπορεί να φύγει, απλώς δεν θέλει».

Πηγή: Yupi.gr