Τα αγαπάει τρελά τα παιδιά της η 36χρονη σταρ αλλά της δημιουργούν και ένα προβληματάκι που δυσκολεύεται να λύσει. Ειδικά τέτοιες γιορτινές μέρες.
Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και λίγο να προσπαθείς να βρεις δώρο για έξι (!) παιδιά!

"Παθαίνω εμμονή όταν πρέπει να διαλέξω το τέλειο δώρο για να βάλω στις Χριστουγεννιάτικες κάλτσες των παιδιών. Ξοδεύω ατελείωτες ώρες με αυτή τη σκέψη. Ο Brad θα σας πει ότι κάνω σαν τρελή όταν ετοιμάζουμε τα πάρτι γενεθλίων τους", παραδέχτηκε η Angelina Jolie μιλώντας στο "Extra".

Αν μάλιστα σκεφτεί κανείς πως ό,τι κάνει η διάσημη πολύτεκνη μαμά πρέπει να το κάνει "επί έξι", τότε δεν είναι και παράλογο που… τα χάνει.

Η Αντζελίνα και ο Μπραντ είναι γονείς του 10χρονου Μάντοξ, του 8χρονου Παξ, την 6χρονης Ζαχάρα, της 5χρονης Σιλό και των τριών ετών διδύμων Νοξ και Βιβιέν.

Επαγγελματικά, η Τζολί προωθεί αυτό τον καιρό την πρώτη ταινία που σκηνοθέτησε με τίτλο "In the Land of Blood and Honey". Δίπλα της όπως πάντα ο αγαπημένος της σύντροφος, με τον οποίο, όπως αποκάλυψε η ίδια, μάλλον άρχισαν να σκέφτονται λίγο περισσότερο τον γάμο, καθώς τους πιέζουν για αυτό τα παιδιά τους.
πηγή: womenonly.gr