Το... μείζον θέμα των ημερών, η λύση της συνεργασίας Ψινάκη - Αnt1 στο FAB5 έχει δώσει τροφή για πολλά σχόλια. Και... αρκετή καχυποψία... Τα επικονωνιακά «τρικάκια» εφαρμόζονται εδώ & πολλά χρόνια από τα κανάλια και ένα ακόμα έλαβε χώρα χθες...

Οι φήμες έλεγαν εδώ και ένα μήνα πως το show θα «συντομεύσει» την πορεία του. Ο «γάτος» Ηλίας λοιπόν, φρόντισε επί 2 εβδομάδες να δημιουργήσει λίγο ντόρο γύρω από το όνομά του & το show,και χθες... ως δια μαγείας, την ημέρα προβολής καινούργιου επεισοδίου, «ανακοινώθηκε το διαζύγιο».

Τα 3 επεισόδια που απομένουν μέχρι το τέλος του έτους έχουν ΗΔΗ γυριστεί με τον Ψινάκη. Οπότε έγινε το καλύτερο promo,μπας και ανεβάσει το show κανά νουμεράκι. Οι πληροφορίες λένε πως 4 νέα επεισόδια θα γυριστούν τον νέο χρόνο, ενώ ο Ηλίας θα εμφανιστεί, για τελευταία φορά, στο επειδόδιο που θα παιχτεί στις 28/12.

Ετσι κι αλλιώς, ο εκκεντρικός μάνατζερ θα είναι κατά  99% στο νέο κύκλο του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» που αναμένεται να ξεκινήσει περί τα τέλη Φλεβάρη - αρχές Μάρτη. Οπότε, η όλη επικοινωνιακή βαβούρα έγινε για τα ευρωπουλάκια του Δεκέμβρη. Αν και από ότι έδειξαν οι χθεσινές μετρήσεις (13%),το κοινό δεν «τσιμπάει». Ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα γυριστούν 4 ή 6 νέα επεισόδια, αλλά να προβληθούν & τα 6 είναι χλωμό, αν τα νούμερα της εκπομπής συνεχίσουν την κατιούσα.

πηγή: tvnea.gr