Ο Κώστας Μαρτάκης έχει πολλές θαυμάστριες και μάλιστα αρκετές από αυτές θα ήθελαν να του «κλέψουν» την καρδιά. Όμως, μια γυναίκα απαρνήθηκε τον τραγουδιστή με τον χειρότερο τρόπο. Ο Κώστας σε συνέντευξή του στο περιοδικό people αποκάλυψε ότι όταν ήταν δεκαεννέα χρονών , η κοπέλα του τον απάτησε με τον κολλητό του.

«Ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένος με μια κοπέλα και κατάλαβα χωρίς να το δω ποτέ ότι είχε ταυτόχρονα ερωτική σχέση με κάποιον από τους καλούς μου φίλους». Μάλιστα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο το κατάλαβε.

«Πήρα τηλέφωνο την κοπέλα μου και την ρώτησα που είναι και εκείνη μου απάντησε ότι ήταν για καφέ με μια φίλη της. Μετά πήρα τηλέφωνο τον κολλητό μου και είχε τον ίδιο θόρυβο και κατάλαβα ότι ήταν κάπου μαζί. Όταν πήρα τηλέφωνο την κολλητή της για να μου την δώσει να μιλήσουμε , εκείνη έχασε τα λόγια της και προσπάθησε να την καλύψει».

Αυτό ήταν κάτι που κόστισε στον Κώστα και πιο πολύ στεναχωρήθηκε περισσότερο με τον φίλο του και όχι με την κοπέλα. «Όταν είσαι δεκαεννιά χρονών και σου συμβαίνει κάτι τέτοιο, πληγώνεσαι και νομίζεις ότι όλα θα είναι έτσι και στο μέλλον».

πηγή: gossip-tv.gr