Καλεσμένη στο «Πρωινό ΑΝΤ1», βρέθηκε η Ζωή Λάσκαρη, η οποία μίλησε για την θεατρική παράσταση “Ρόουζ” στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της.
Η 68χρονη ηθοποιός μίλησε και για τον έρωτα, δηλώνοντας πως παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή ενός ανθρώπου. «Ο ανέραστος άνθρωπος είναι σακάτης», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ δήλωσε πως ο έρωτας διαρκεί περίπου ένα χρόνο, αλλά ένα ζευγάρι μπορεί να νιώσει και άλλα πράγματα μετά τον έρωτα που μπορούν να το κρατήσουν ενωμένο.

Ακόμα, μίλησε για τις αγαπημένες της κόρες αλλά και για την εγγονή της, Ζένια, και δήλωσε πως ποτέ δεν τους έδωσε συμβουλές γιατί το θεωρεί λάθος. «Δεν δίνω συμβουλές γιατί θεωρώ ότι δεν είναι σωστό. Εγώ λέω πράγματα, και αν θέλουν τα ακούν. Αν δεν πάθεις, δεν μαθαίνεις» είπε, και παραδέχθηκε πως, ως μητέρα, φοβόταν για τα παιδιά της: «Είχα φοβίες αλλά δεν τις μετέφερα ποτέ. Η κοινωνία δεν είναι υπερπροστατευτική γι’ αυτό και εγώ δεν προστάτευσα ποτέ πολύ τα παιδιά μου. Αν ζεις μέσα σε μια γυάλα και βγεις απότομα έξω, με το πρώτο μικρόβιο, θα πεθάνεις» ήταν τα λόγια της.πηγή: yupi.gr