LIFESTYLE

Τα «πυρά» της Πόπης Διαμαντάκου σε Ψινάκη - Αρναούτογλου - Παπουτσάκη

Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου 2011, 21:23 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Τα «πυρά» της Πόπης Διαμαντάκου σε Ψινάκη - Αρναούτογλου - Παπουτσάκη
Facebook Twitter Whatsapp
Καλεσμένη στον ΒΗΜΑ FM 99,5 και στην ραδιοφωνική εκπομπή των Αφροδίτη Γράμελλη και τον Κοσμά Βίδο, η γνωστή τηλεκριτικός Πόπη Διαμαντάκου μίλησε για τον λαμπερό κατά τα άλλα κόσμο της showbiz και σχολίασε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο κάποιους από τους εκπροσώπους αυτής.
Καλεσμένη στον ΒΗΜΑ FM 99,5 και στην ραδιοφωνική εκπομπή των Αφροδίτη Γράμελλη και τον Κοσμά Βίδο, η γνωστή τηλεκριτικός Πόπη Διαμαντάκου μίλησε για τον λαμπερό κατά τα άλλα κόσμο της showbiz και σχολίασε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο κάποιους από τους εκπροσώπους αυτής. Για τον Ηλία Ψινάκη:

Δεν είχα δώσει καμία σημασία στην απόλυσή του. Στο παιχνίδι δεν είχα δώσει ούτως ή άλλως. Θεώρησα ότι δεν είναι κάτι που θα το δει ο κόσμος και νομίζω ότι πραγματικά δεν κέρδισε μεγάλο κοινό. Όσο για την απόλυση, το θεώρησα ένα παιχνίδι μέσα σε όλη αυτή την ιστορία. Από την ώρα που άρχισα να ακούω δεξιά κι αριστερά, ότι ο Ψινάκης κάνει δηλώσεις για την χαμηλή ποιότητα του Fab 5, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι είναι ένα παιχνίδι, γιατί έχει πάρει μέρος και σε χειρότερης ποιότητας τηλεοπτικά προϊόντα. Αν θυμηθούμε από την εποχή σε εκείνα τα σόου του Μικρούτσικου, ή μια δική του παραγωγή στον alpha που κράτησε δυο τρεις εβδομάδες και κόπηκε που ήταν επίσης άθλιο.

Απόρησα με βάση ποιό μέτρο κρίνει ο ίδιος την παραγωγή του Fab 5 χαμηλής ποιότητας. Όταν λοιπόν το άκουσα, σκέφτηκα πολύ απλά, ότι ενδεχομένως θέλει να πάρει αποστάσεις από κάποιου είδους τηλεοπτικά προϊόντα και να καθαρίσει το όνομά του για να μπει στον χώρο της πολιτικής κάπως πιο δυναμικά. Εδώ κάτι κάνει για να καθαρίσει ένα image.

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Πώς βρίσκουν όλοι αγαπημένες μόλις ξεκινήσουν μια δουλειά στην τηλεόραση. Είδα λίγο από την εκπομπή του και πήγα πίσω στο χρόνο, αν και θεωρώ πολύ βελτιωμένη τεχνικά την σκηνοθεσία και την εικόνα. Έχουν ρίξει σκέψη σε αυτή την παραγωγή, και εκεί με έπιασε η στεναχώρια, γιατί μια τόσο εξελιγμένη πια τεχνικά και αισθητικά τηλεόραση, να αναμασάει ιδέες πολύ περασμένες και τελειωμένες. Τον Αρναούτογλου τον παγιδεύει, νομίζει ότι κάνει το τηλεοπτικό θαύμα.

Τον άκουγα την προηγούμενη φορά πικραμένο που δεν γράφουμε καλά λόγια γι αυτόν, τον καταλαβαίνω τον άνθρωπο, αλλά τον έχουν πείσει ότι κάνει κάτι πολύ μαγικό. Το παθαίνουν από την τηλεόραση, όλοι οι άνθρωποι που απογειώνονται. Όμως από ένα σημείο και μετά χρειάζεται και η στοιχειώδης εξυπνάδα. Ακόμη και πολύ έξυπνοι άνθρωποι το παθαίνουν, αλλά κάποια στιγμή μια κουβέντα από το περιβάλλον τους ή ένα σημάδι, τους συνεφέρνει. Αυτοί που δεν συνέρχονται ποτέ είναι οι άνθρωποι που δεν διαθέτουν την ικανότητα να δουν οτιδήποτε άλλο πέρα από τον καθρέφτη τους.

Για την Κατερίνα Παπουτσάκη:

Αυτή η κοπέλα καριέρα στο θέατρο έχει κάνει; Γιατί μόνο για σχέσεις ακούω εγώ. Νομίζω πως έχει εκτεθεί πολύ στα media, για κάποιο λόγο, που δεν νομίζω να είναι άμοιρη ευθυνών, την παίζουν πάρα πολύ και την κυνηγούν. Αλλά δεν μπορεί να είναι άμοιρη της ευθύνης αυτής, διότι είναι ένα μεγάλο κορίτσι και ώριμη πια. Παίζει κι αυτή το παιχνίδι της. Θα μπορούσε να προφυλαχτεί ή να παίξει αλλιώς το παιχνίδι. Τώρα κλαίει η ίδια για ένα πράγμα το οποίο της ξέφυγε από τα χέρια της.

Αυτές τις εποχές οι υπερπροβεβλημένοι και αυτοί που παίζουν το παλιό παιχνίδι των δημοσίων σχέσεων και του life style, θα γίνονται σιγά σιγά και πιο αντιπαθείς στον κόσμο και αυτό πρέπει να το προσέξουν. Ο κόσμος αισθάνεται πολύ προδομένος από εκείνες τις φούσκες.