Το «Βράδυ» της Παρασκευής ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχτηκε έναν «απίστευτα ταλαντούχο άνθρωπο», τον Σωτήρη Καλυβάτση. Για τη νέα του συνεργασία με το συγγραφικό δίδυμο Ρήγα – Αποστόλου, ανέφερε:

«Πέρυσι ξεκίνησαν όλα αυτά τα κόλπα μαζί τους. Τώρα πώς τους ήρθε η ιδέα, δεν ξέρω. Δεν ήταν και τόσο πλάκα αυτό. Την τηλεόραση, ναι, την είχαμε για πλάκα. […]Στην τηλεόραση είχα τη χαρά και την ευτυχία να κάνω πράγματα που εγώ ήθελα» ενώ αποκάλυψε: «Όταν ήμουν μικρός, είχα δώσει εξετάσεις στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, αλλά εμένα θα παίρνανε;».

Θα έκανε ποτέ, όμως, πρωινή εκπομπή; Ο ίδιος ξεκαθάρισε:

«Πολύ άνετα θα έκανα πρωινό! Αλλά οι άλλοι δεν ξέρω τι θα βλέπανε…», ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1: «Εγώ στη θέση του Χρήστου (Φερεντίνου), θα τους είχα βάλει όλους σε ντουλάπα. Θα την άνοιγα, θα τους έλεγα να μιλήσουν και μετά θα την ξανάκλεινα». Ακόμα, ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε για τις οικονομικές απολαβές που έχει πλέον από το θέατρο: «Όσα βγαίνουν, βγαίνουν. Δεν ήταν ποτέ το πάθος μου. Τώρα αυτή τη στιγμή το θέμα είναι πως δεν βγαίνουν αυτά που μας ζητάνε να πληρώσουμε», ενώ παραδέχτηκε πως κατοικεί ακόμα στο σκάφος του: «Ακόμα και δεν προβλέπεται να πάω πουθενά αλλού. Η σύντροφός μου έχει συνηθίσει. Στο ταξίδεμα λίγο ζαλίζεται, αλλά εντάξει…».

Τέλος, δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη δυσάρεστη κοινωνικοοικονομική κατάσταση που έχει προκύψει στη χώρα μας:

«Για πολλά από τα πράγματα που μας συμβαίνουν, είμαι χαρούμενος και για πολύ περισσότερα, είμαι εξοργισμένος. Είμαι χαρούμενος, γιατί πολλοί άνθρωποι που συναναστρέφομαι, έχουν αρχίσει να είναι ξανά άνθρωποι. Να μη συζητάνε για όλα αυτά που συζητούσαμε τόσα χρόνια. Αλλά δεν μπορώ να περιμένω, αυτός που δημιούργησε το πρόβλημα, να μου το λύσει κιόλας», ενώ τόνισε με νόημα: «Η επανάσταση θέλει και λίγο αίμα».

Πηγή: Yupi.gr