Ποια είναι η γυναίκα που ομορφαίνει τον κόσμο του Γρηγόρη. Mια λιχουδιά ήταν αρκετή για να τους φέρει κοντά! Ένα κατάστημα με cupcakes στην Κηφισιά έγινε τον τελευταίο χρόνο το στέκι του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος, όπως λένε οι πληροφορίες του Down Town, εκτός από τις νοστιμιές, γοητεύτηκε και από την ιδιοκτήτρια.

Η 35άχρονη ξανθιά Νεοϋορκέζα –με ελληνικές ρίζες– Νικόλ Κοτόβος (και όχι Κοτοβός, όπως συνηθίζουν να τη γράφουν), που έφερε φέτος το Φεβρουάριο τα cupcakes στην Ελλάδα, έγινε το θέμα των ημερών ως «νέα σύντροφος» του παρουσιαστή, γεγονός που, όπως μαθαίνουμε, τη σόκαρε αρχικά, καθώς, ως νεοφερμένη στη χώρα μας, δεν γνώριζε πόσο δημοφιλής είναι ο Γρηγόρης.

Οι ίδιες πηγές θέλουν τον Γρηγόρη και τη Νικόλ να είναι ζευγάρι τους τελευταίους δύο μήνες (!), ωστόσο οι δυο τους άρχισαν να κάνουν παρέα από τις αρχές του χρόνου, όταν ο παρουσιαστής ανέβαινε από τα Μελίσσια, όπου μένει, στην Κηφισιά για να δοκιμάζει τα cupcakes της Νικόλ.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βοήθησε τη Νικόλ να μεταφέρει μια κούτα. Πολύ σύντομα η γνωριμία τους άλλαξε σε φιλία, με τις παρέες τους να γίνονται κοινές και να διασκεδάζουν όλοι μαζί στα μπουζούκια, ενώ το τελευταίο διάστημα είναι σχεδόν αχώριστοι.

Πηγή: yupi.gr - Down Town