Ο Ματ Ντέιμον, αν και διαθέτει ένα από το πιο καλοσχηματισμένα κορμιά του Χόλιγουντ, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του, δεν αισθάνεται καθόλου άνετα όταν πρόκειται να εμφανιστεί χωρίς ρούχα για τις ανάγκες μιας ταινίας του. Ειδικότερα, για την εποχή που έκανε τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας «Στη σκιά των κατασκόπων», ο 41χρονος πρωταγωνιστής αποκάλυψε: «Στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας, ήμουν στην καλύτερη φυσική κατάσταση που είχα ποτέ, και επί τούτου δεν κάναμε κάποια σκηνή που να είμαι ημίγυμνος. Προτιμώ να απέχω από “πικάντικες” σκηνές».
 
Βέβαια, ο Ματ Ντέιμον στην ίδια συνέντευξη, περιέγραψε ένα πρόσφατο περιστατικό που του συνέβη, για να τονίσει πόσο γρήγορα εναλλάσσονται οι γενιές των θεατών του κινηματογράφου: «Ήμουν στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και έπαιρνα έναν καφέ από τα Starbucks, ενώ οι υπάλληλοι ήταν όλοι νεαροί, στα φοιτητικά τους χρόνια. Η κοπέλα στο ταμείο μου είπε: “Αχ, πόσο μου άρεσες στην ταινία The Departed".

Της απάντησα: “Ευχαριστώ πολύ” και εκείνη συνέχισε: “Ξέρω, ξέρω πάει πολύ καιρός από τότε” και τότε σκέφτηκα ότι είχε δίκαιο. Επειδή, αν είναι τώρα 19 ετών, η ταινία πιθανότατα βγήκε όταν ήταν 13 ετών. Επομένως, είναι σαν να βγήκε μια γενιά παλαιότερα».

Πηγή: yupi.gr