Για τον πρόσφατο γάμο της, τη σχέση της με τον σύζυγό της αλλά και τη νέα τηλεοπτική σειρά που θα πρωταγωνιστήσει μίλησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στη Ναταλία Γερμανού, το πρωί του Σαββάτου. «Τον ήξερα επειδή έχω εξοχικό στο Λουτράκι και πήγαινα στα μαγαζιά του από μικρή, ως πελάτης» αποκάλυψε για τον σύζυγό της, ενώ συνέχισε: «Έγινε αυτό το κλικ, μυστήριο ανεξήγητο, ένα κλικ. […] Παρέα κολλητή δεν κάναμε αλλά τον ήξερα, μιλάγαμε, στην Αθήνα βγαίναμε. Ποτέ δεν είχε δείξει ενδιαφέρον». 


Μάλιστα, σε άλλο σημείο της συζήτησης τόνισε: «Όπως τόσα χρόνια δεν είχε γίνει τίποτα, τόσο ξαφνικά έγιναν όλα. Βγήκαμε ένα βράδυ πριν δυόμισι χρόνια και από τότε…».

Όσο για τη βραδιά του γάμου της με τον Βαγγέλη Μητρογιάννη ανέφερε: «Ήταν καλύτερα από ό,τι το ονειρευόμουν! Ήταν ένα πολύ ωραίο πάρτι».  

Πώς είναι όμως ο σύζυγός της σαν άνθρωπος; «Είναι εύκολος σύντροφος. Είναι ευπροσάρμοστος, δεν γκρινιάζει, είναι ένας χαρούμενος άνθρωπος. Είναι πολύ σημαντικό αυτό […] Βρίσκεται διακριτικά μακριά (από τη δουλειά μου) ούτως ή άλλως. Αλλά στη συζήτηση πάντα μου λέει τη γνώμη του και είναι αυστηρός στην κριτική του».
 
Ακόμη, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για την τηλεοπτική σειρά «Βασιλιάδες» του Mega στην οποία θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, τον Κώστα Κόκλα, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τη Ζέτα Δούκα, ενώ η προβολή της θα ξεκινήσει στις αρχές του νέου έτους:

«Ο ρόλος μου είναι η Τιτίκα Βλάχου Κανελοπούλου. Παρουσιάζει μια εκπομπή που λέγεται “Είμαι γυναίκα”. Είναι μια πλουσία, εθισμένη με το lifestyle του παλιού κόσμου, όπως το θυμόμαστε. Είναι παντρεμένη με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και περιμένουν όλη τους τη ζωή να γίνει πρόεδρος και αυτή κυρία προέδρου, αλλά αυτό δεν θα γίνει ποτέ!».  

Ποια είναι, όμως, η σχέση της με την τηλεόραση; «Βλέπω πολύ λίγο τηλεόραση. Δεν έχω και πολλές ελεύθερες ώρες. Ασχολούμαι και αρκετά με το ίντερνετ», ενώ αποκάλυψε ακόμα: «Μου έχουν κάνει πρόταση για το Dancing With The Stars. Δεν είχα τη διάθεση να το κάνω και ούτε φέτος θα έχω τη διάθεση. Μου αρέσει να χορεύω δημόσια αλλά όποτε θέλω εγώ. Η δουλειά μου δεν είναι αυτή».  

Συνοψίζοντας, μετά από ερώτηση της παρουσιάστριας της εκπομπής, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε: «Αν έπρεπε να κρατήσω κάτι που συνέβη το 2011 είναι ο γάμος μου και αν είχα την δυνατότητα να πετάξω κάτι, θα ήταν κάτι που έπαθε ο μπαμπάς μου. Ήταν μια χρονιά με σκαμπανεβάσματα, αλλά μια χρονιά από αυτές που μου αρέσει να ζω».

Πηγή: yupi.gr