Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Και η Jennifer Aniston κατάφερε επιτέλους να πάρει την εκδίκησή της από την Angelina Jolie που της… «έφαγε» τον άνδρα;   Πώς; Μα αναδείχθηκε από δημοσκόπηση του περιοδικού Men’s Health ως η πιο καυτή γυναίκα όλων των εποχών. Μάλιστα… «νίκησε» πραγματικά σύμβολα του sex, όπως η Marilyn Monroe και φυσικά η Angelina Jolie.  

Το απόλυτο σύμβολο του sex, η Marilyn Monroe βρέθηκε στην τρίτη θέση, πίσω από τη Raquel Welch, ενώ στην τέταρτη και πέμπτη θέση βρίσκονται η Britney Spears και η Madonna.  

Να μη σας πούμε πού βρίσκεται η Angelina. Στη δέκατη θέση παρακαλώ να βλέπει από μακριά την Jennifer που ατενίζει… αγέρωχη από την πρώτη θέση.  

«Το αστείο είναι sexy και η Jennifer Aniston είναι αστεία. Το γεγονός ότι πατάει στα πόδια της την κάνουν να δείχνει προσιτή. Άλλα σύμβολα του sex γίνονται μονοδιάστατα, μεταμορφώνονται σε φλατ είδωλα, όμως η Aniston κατάφερε κατά τη διάρκεια της καριέρας της να παραμείνει sexy, αστεία και απίστευτα αληθινή», γράφει το περιοδικό.
 
Η Jennifer μάλιστα που ένιωσε μεγάλη τιμή για τη διάκριση, μίλησε με το περιοδικό και όχι μόνο αυτό. Αποκάλυψε και ποια θεωρεί η ίδια την πιο sexy γυναίκα όλων των εποχών.  

«Νομίζω είναι μια ισοπαλία ανάμεσα στη Brigitte Bardot και την Gloria Steinem. Αλλά αν έπρεπε να διαλέξω θα έλεγα η Gloria γιατί έχει όλο το πακέτο», δήλωσε και αποκάλυψε και τι είναι αυτό που βρίσκει sexy σε έναν άνδρα:  

«Το πιο sexy χαρακτηριστικό ενός άνδρα εκτός από τους κοιλιακούς του είναι να μπορεί να με κάνει να γελάω, να είναι συμπονετικός, καλός και να έχει έναν υγιή εγωισμό».

πηγή: star.gr