Ο 39χρονος πρωταθλητής της ποδηλασίας και η 23χρονη Καναδή παρτενέρ του φωτογραφίζονται για το ΟΚ! Τώρα είσαι σε κάποια σχέση;

Όχι. Είμαι πολύ καιρό μόνος μου. Εγώ μόνο όταν ερωτεύομαι κάνω σχέση. Αν ήθελα να έχω μια σχέση μόνο και μόνο για να έχω κάποια δίπλα μου, θα την έκανα και αύριο, αλλά δεν έχω τέτοιες ανασφάλειες. Προς το παρόν δίνω την αγάπη μου στους φίλους μου και έχω κάποιες περιστασιακές σχέσεις που μπορεί να κρατήσουν κάποιες εβδομάδες ή ίσως και λίγο περισσότερο. Τώρα βέβαια, ακόμα και από ένα βράδυ μπορεί να δημιουργήσεις την πιο ωραία σχέση της ζωής σου, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που προγραμματίζεις.

Νικόλ, θα μπορούσες να δεις τον Γιώργο ερωτικά;

Ο Γιώργος είναι ένας πολύ όμορφος άντρας, αλλά είμαι δεσμευμένη. Εδώ και επτά μήνες έχω σχέση με τον Δημήτρη, που είναι Έλληνας, μια και η μητέρα του κατάγεται από τη Σπάρτη. Μάλιστα, αυτή την εβδομάδα ήρθε από την Αμερική για να με δει και ήμουν πολύ χαρούμενη, γιατί μου είχε λείψει. Αρκεί να σου πω ότι ο λογαριασμός του κινητού μου αυτούς τους δύο μήνες που είμαι στην Ελλάδα ήταν πέντε χιλιάδες δολάρια. Ο Δημήτρης με υποστηρίζει, ξέρει ότι ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να συμμετέχω σε ένα σόου σαν το Dancing on Ice και δεν ζηλεύει καθόλου τον Γιώργο. Μου έχει εμπιστοσύνη, όπως του έχω κι εγώ. Έχετε τεράστια διαφορά ύψους με τη Νικόλ.

Πώς αντιδράσατε όταν σας είπαν ότι θα χορέψετε μαζί;

Γιώργος: Η Νικόλ είναι 1,50 και εγώ 1,90. Στην αρχή, επειδή δεν είχα ιδέα από skating, δεν μπορούσα να καταλάβω αν αυτή η διαφορά θα επηρέαζε το αποτέλεσμα. Όταν όμως άρχισαν να μου λένε οι προπονητές, μη σκύβεις και μην καμπουριάζεις, τους απαντούσα: «Μα, πώς να κοιτάω ευθεία, αφού δεν βλέπω κανέναν μπροστά μου; Είναι σαν να χορεύω μόνος μου». (Γελάει.) Από την άλλη, επειδή η Νικόλ είναι μικροκαμωμένη, είναι πιο εύκολο να κάνω κάποια lift.

Νικόλ: Ο Γιώργος έχει πάρα πολύ χιούμορ και μου αρέσει πως ό,τι και αν γίνεται το βλέπει από την αστεία πλευρά. Είναι πολύ καλός μαθητής, γιατί ακούει πολύ προσεκτικά ό,τι και αν του πεις, δέχεται την κριτική και προσπαθεί να βελτιώνεται συνεχώς. Η εξέλιξή του από το πρώτο live είναι εντυπωσιακή.

Πηγή: yupi.gr