Στην κάμερα του Star μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού για τις «κόντρες» που έχουν δημιουργηθεί στο «Dancing οn Ice» τις τελευταίες εβδομάδες.   Για την αποχώρηση της Πάμελα η οικοδέσποινα του σόου σχολίασε: «Η Πάμελα από την κριτική επιτροπή πήρε από τις καλύτερες βαθμολογίες. Ήταν δεύτερη, σωστά; Στο skate-off ποιος την έστειλε; Το κοινό! Έπειτα έχουμε τη Shaya . Όπου η Shaya είχε κακή βαθμολογία σε αυτό το live. Η κριτική επιτροπή την πήγε προτελευταία. Άρα δεν σώθηκε από το κοινό, έμεινε κι εκείνη στο skate-off. Τεχνικά η Πάμελα είναι πολύ καλύτερη, δεν το συζητάμε. Η κριτική επιτροπή όμως- κρίνοντας τη Shaya και την πρόοδο που έχει κάνει από την ώρα που μπήκε, όπως επίσης, ότι στο skate-off  χόρεψε και καλύτερα από την πρώτη φορά- αποφάσισε ότι αυτή πρέπει να μείνει», ενώ κατέληξε: «Άρα μην τα ρίχνουμε όλα στην κακόμοιρη κριτική επιτροπή. Αν όμως έμενε η Πάμελα, τι θα έλεγαν; Δεν ήταν σωστό γιατί ήταν επαγγελματίας και όλοι θα βγουν και θα κερδίσει εκείνη. Αυτό δεν θα έλεγαν; Οπότε “μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα».  

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου που έκανε τα παράπονά του στην κριτική επιτροπή, δήλωσε: «Μια φορά γκρίνιαξε! Αυτό που κάνουν τα παιδιά είναι πολύ δύσκολο. Είναι όλοι χτυπημένοι, μελανιασμένοι και θέλει τόση προσπάθεια αυτό που κάνουν, που είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχει ένταση κάποιες φορές». Η ίδια η Τζένη Μπαλατσινού δεν έχει παρατηρήσει να υπάρχουν «κόντρες» ανάμεσα στους παίκτες: «Όταν έρχομαι στην προπόνηση τους βλέπω όλους μια χαρά. Όλα μέλι-γάλα είναι. Αλλά υπάρχουν τόσο σημαντικά πράγματα έξω που είναι και βλακεία να το αναλύουμε και περισσότερο».  

Τέλος, μιλώντας για την πρόταση γάμου του Αλεξέι στην Μαριάννα Καλλέργη, είπε: «Τα παιδιά είναι μικρά και εγώ λέω ότι δεν πρέπει να παντρευτούν ακόμα. (…) Μιλάω σαν μάνα. Εγώ δεν θα την άφηνα, είναι πολύ μικρή», ενώ  τόνισε πως δεν ήταν στημένο: «Εγώ σαν παρουσιάστρια δεν ήξερα τίποτα. Αισθάνθηκα σαν μια άλλη Κορομηλά!».


Πηγή: yupi.gr