Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μιλάει στο PEOPLE για το μυστικό που κάνει ένα γάμο να έχει διάρκεια, αναφέρεται στο λόγο που δεν έχει κάνει παιδιά και εξηγεί γιατί δεν μετανιώνει γι’ αυτό.
Παντρεύτηκες όταν ήσουν φοιτήτρια. Εξακολουθείς να είσαι ερωτευμένη με το σύζυγό σου;

Είμαι πολύ καλά με τον άντρα μου. Οι σχέσεις, βεβαίως, αλλάζουν με τα χρόνια. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, τα έχεις βρει σε βασικά πράγματα και ζητούμενα. Μπορεί να διαφωνήσουμε ή να υπάρξουν στιγμές που ο καθένας θα έχει τα δικά του προβλήματα. Δεν υπάρχει σχέση που να ζει τη Μελωδία της Ευτυχίας. Η ουσία των σχέσεων βρίσκεται στον τρόπο που διαχειρίζεσαι μια διαφωνία, και νομίζω πως εμείς έχουμε καταφέρει –όποτε υπάρχει– να τη διαχειριζόμαστε καλά.

Δεν έχεις κάνει παιδιά. Είναι θέμα φιλοσοφίας ζωής;

Όχι, απλώς δεν έτυχε. Ούτε υπήρξε εγκυμοσύνη που να μην την ήθελα. Στο παρελθόν σκέφτηκα τη μητρότητα, την κυνήγησα, αλλά αφού δεν προέκυψε, το άφησα. Είμαι άνθρωπος που πιστεύω στη μοίρα. Αν κάτι δεν μου κάτσει, δεν θα το κυνηγήσω.

Σου λείπει ένα παιδί;

Δεν σου λείπει κάτι όταν δεν το έχεις. Επίσης, δεν συμφωνώ πως ένα παιδί συμπληρώνει κάτι. Πιστεύω ότι όταν ένας άνθρωπος αυτάρκης συναντά έναν άνθρωπο επίσης αυτάρκη, δεν χρειάζονται τίποτα παραπάνω για να
αισθάνονται καλά. Ένα παιδί δεν σώζει ούτε τη σχέση σου ούτε την προσωπική σου ψυχολογία.

Δεν φοβάσαι μήπως στο μέλλον μετανιώσεις που δεν έγινες μητέρα;

Όχι, δεν φοβάμαι. Το λέω βέβαια τώρα, χωρίς να ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά προς το παρόν νομίζω ότι δεν θα το μετανιώσω.


πηγή: yupi.gr