Αυτό κι αν είναι σκάνδαλο! Η Pippa Middleton, αδερφή της Δούκισσας του Cambridge, έχει σχέση με παντρεμένο και πατέρα τριών παιδιών! Μετά τον χωρισμό της από τον Alex Loudon -είναι δεν είναι ένας μήνας που χώρισαν-, βρήκε αμέσως παρηγοριά στην αγκαλιά του Ben Goldsmith. Tι εστί τώρα Ben Goldsmith:

Πρόκειται για τραπεζίτη του City του Λονδίνου, και γόνο βαθύπλουτης οικογένειας. Ο εν λόγω κύριος λοιπόν, είναι παντρεμένος με μια εξίσου πλούσια σύζυγο, την Emma Rothschild. Το παράνομο ζευγαράκι, λέγεται πως γνωρίστηκε στις 13 Οκτωβρίου, σε ένα πάρτι όπου είχε πάει με τον πρώην της, Alex Loudon.

Εκεί ήρθαν πιο κοντά, και μετά το χωρισμό της, βρήκε έναν ώμο να κλάψει. Σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά Μ.Μ.Ε που έχουν βουίξει από την hot είδηση, οι δυο τους μιλάνε συνεχώς στο τηλέφωνο, στέλνουν μηνύματα και τρώνε σε ρομαντικά δείπνα.

Όσοι μάλιστα γνωρίζουν την κατάσταση εκ των έσω, λένε πως ο Goldsmith δεν είναι τυχαίο που έπεσε στην αγκαλιά της 27χρονης Pippa, μιας και αντιμετωπίζει προβλήματα στο γάμο με την σύζυγο του. Προς το παρόν πάντως, η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου, με τον αγγλικό τύπο να προσπαθεί να τη «θάψει».

Αναμένουμε όμως την αντίδραση της Ελισάβετ, που σίγουρα δεν θα χαρεί καθόλου με τα. «νέα».

πηγή: star.gr