Μπορεί το MEGA να έβαλε τη σειρά που χτύπησε κόκκινο στους πίνακες τηλεθέασης, στο συρτάρι, όμως οι πρωταγωνιστές ετοιμάζονται να βρεθούν και πάλι στα πλατό.
Αρχές της σεζόν και ενώ οι πρωταγωνιστές της σειράς είχαν πάρει όρντινο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για είκοσι νέα επεισόδια, ενημερώθηκαν από το κανάλι, ότι για ένα χρόνο τουλάχιστον η συνέχεια... παγώνει. Οι ηθοποιοί έμειναν στον αέρα και εκτός τηλεοπτικού αέρα, καθώς είχαν ήδη ακυρώσει άλλες δουλειές. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι θέλουν να τους ξαναδούν στην τηλεόραση...
Όπως γράφει η Espresso, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Σάκης Μπουλάς και οι σεναριογράφοι της σειράς έχουν δεχθεί πρόσκληση από κυπριακό κανάλι να υποβάλλουν πρόταση για σειρά. "Έχουμε διάφορα πράγματα κατά νου, ωστόσο, δεν γνωρίζουμε πως θα υλοποιηθεί αυτό, δεδομένου ότι δεν γνωρίζουμε κυπριακά και το σενάριο θα πρέπει να μεταφερθεί στην κυπριακή διάλεκτο", δήλωσε ο σεναριογράφος, Βασίλης Ρίσβας.

Όπως γράφει η εφημερίδα, δεν αποκλείεται τη σκηνοθεσία της σειράς να αναλάβει ο σκηνοθέτης του "50 - 50", Βασίλης Θωμόπουλος.