Με αφορμή έναν αστείο διάλογο μεταξύ του συνεργάτη της «Πρωινής Μελέτης», Γιώργου Κασπίρη, και της Ρούλας Κορομηλά στο facebook, η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μια τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή, το πρωί της Τετάρτης.
Η Ρούλα Κορομηλά αρνήθηκε για πολλοστή φορά την «πρόταση γάμου» που της έκανε ο δημοσιογράφος, αφήνοντας μάλιστα υπονοούμενα πως μπορεί να υπάρχει ήδη μια νέα σχέση στη ζωή της: «Είναι λίγο δύσκολο να μου πάρουν τα αγόρια το μυαλό τώρα. Τα αγαπάμε τα αγόρια. Αλλά δεν έχει προκύψει κάτι που να μου πάρει το μυαλό. Ενδεχομένως, μπορεί» ανέφερε, ενώ όταν η Ελεονώρα Μελέτη της ευχήθηκε να της συμβεί κάτι τέτοιο, εκείνη απάντησε: «Δυο γάμους έχω κάνει, έχω βιώσει ωραίες καταστάσεις. Εγώ τώρα αν θα κάνω κάτι, δεν θα σκεφτώ καθόλου τον γάμο. Δεν με αφορά. Δεν μου αρέσει, εξάλλου. Έχω συνηθίσει και λίγο μόνη μου. Όχι μόνη μου με όλη τη σημασία της λέξης. Δυστυχώς, δεν έχω μείνει ποτέ άνευ σχέσης».

«Άρα και τώρα έχεις κάτι;» ρώτησε η 33χρονη οικοδέσποινα της εκπομπής.«Βεβαίως και μπορεί να έχω κάτι. Μπορεί να είχα κάτι, δεν ξέρετε. (…) Αν είχα κάτι που μπορεί να μου είχε πάρει τα μυαλά, θα έβγαινα και κανονικά έξω. Δεν έχω κανέναν λόγο να το “κρύψω”. Δεν είμαι από τα άτομα που κρύβουν. Απλά δεν βγαίνω να το διατυμπανίζω» είπε η Ρούλα Κορομηλά.πηγή: yupi.gr