Το ότι η Τατιάνα Στεφανίδου είχε ασχοληθεί χρόνια ολόκληρα με το κλασικό μπαλέτο, το γνωρίζαμε. Το ξέρατε όμως πως η παρουσιάστρια ήταν από τις καλύτερες χορεύτριες στην Όπερα του Αμβούργου; Την αποκάλυψη έκανε η Μπέσυ Μάλφα σε συνέντευξη της στο «Πρωινό mou». Η ηθοποιός, μιλώντας για το πέρασμα της από τον χορό, μίλησε και για την εμπειρία της από την Όπερα του Αμβούργου, όπου είχε πάει να παρακολουθήσει κάποια μαθήματα ως ακροάτρια. Εκεί χόρευε ήδη η Τατιάνα Στεφανίδου, την οποία η Μπέσυ Μάλφα χαρακτήρισε «σπουδαία χορεύτρια!

Σας μιλάω πολύ καλύτερη από μένα και από πολλούς. Εξαιρετική!» Τόνισε μάλιστα, πως η παρουσιάστρια του «Μίλα», είχε επιλεγεί ανάμεσα από χορευτές όλου του κόσμου! «Απ΄όλο τον κόσμο είχαν διαλέξει κάποιους ανθρώπους. Την Τατιάνα την είχαν διαλέξει! Σας μιλάω για καταπληκτική χορεύτρια η Τατιάνα!» επανέλαβε για ακόμα μια φορά η ηθοποιός, η οποία εξήγησε πως ο χορός είναι ένα από τα δυσκολότερα επαγγέλματα του κόσμου:

«Ξέρεις τι σημαίνεις να είσαι χορευτής; Κοιμάσαι συγκεκριμένες ώρες, τρως συγκεκριμένα πράγματα, γυμνάζεσαι όλη μέρα. Είναι ίσως από τις δυσκολότερες δουλειές στον πλανήτη».

Έκπληκτοι έμειναν οι Σκορδολιαγκαίοι, κι ακόμα πιο έκπληκτος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που στη συνέχεια τουίταρε στην Τατιάνα: «Απίστευτο αυτό που μάθαμε από την Μπέσυ Μάλφα για την επιλογή σου από την Όπερα του Αμβούργου. Τα έλεγα εγώ». Τι του απάντησε η Τατιάνα; «έχω περάσει από σαράντα κύματα αγαπημένε Δημήτρη. Φιλιά σε σένα και σε όλη την παρέα του "Πρωινό mou", που τα σπάει!»

πηγή: star.gr