Ο μάνατζερ και δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων, Hλίας Ψινάκης, δίνει στο «Down Town» την πρώτη του συνέντευξη μετά την απομάκρυνσή του από το «Fab5» του ΑΝΤ1 και εξηγεί τους λόγους, τους τρόπους και τις προθέσεις του.  
Τι ακριβώς συνέβη;
Είναι πολύ απλό, κύριε Πρίφτη μου! Μπλέχτηκα σε αυτή την ιστορία έχοντας στο νου μου το αμερικανικό concept, για
το οποίο κάθε εβδομάδα οι Αμερικανοί ξοδεύουν περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια και το προετοιμάζουν έξι μήνες Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, ο άνθρωπος που συμμετέχει αλλάζει ξαφνικά όλη του τη ζωή. Του φτιάχνεις το σπίτι, τα ρούχα, τη συμπεριφορά, αφού έχεις τη δυνατότητα αυτή λόγω budget. Στην Ελλάδα πολύ σωστά δεν έχουμε budget, γιατί η χώρα περνάει κρίση. Και να είχαμε αυτά τα λεφτά, δεν αξίζει με τόσα προβλήματα να τα βάλουμε σε μία τηλεοπτική παραγωγή. Όλο αυτό, λοιπόν, είχε ως αποτέλεσμα να παίρνoυμε φτωχούς ανθρώπους από τα Νέα Λιόσια και άλλες παρόμοιες περιοχές, να τους αποτριχώνουμε, να τους «εξευτελίζουμε», για να έχει πλάκα το επεισόδιο. Αυτό δεν είναι καθόλου της δικής μου αισθητικής, γι’ αυτό και φρόντιζα συστηματικά να απέχω από τέτοιες σκηνές. Επειδή ξέρω από τηλεόραση, γνωρίζω πολύ καλά ότι για να κάνεις επιτυχία δεν χρειάζονται –απαραίτητα– χρήματα, αλλά έμπνευση.  

Ισχύει ότι αυτή την απόφαση του καναλιού σάς την ανακοίνωσε άνθρωπος από την παραγωγή;

Με φώναξε ο Γερμανός διευθυντής της εταιρίας παραγωγής πρωί πρωί να πάω γιατί είχε κάτι σοβαρό να μου πει. Παρεμπιπτόντως, είναι γλυκύτατος και πολύ καλός στη δουλειά του.  

Πώς αντιδράσατε όταν σας ανακοινώθηκε η απομάκρυνσή σας;

Τον ρώτησα «Δηλαδή, με απολύετε;» και μου είπε «κατά έναν τρόπο, ναι!».  

Κι εσείς τι απαντήσατε;

Ενθουσιάστηκα! Μόνο που δεν τον φίλησα στο στόμα με γλώσσα! Του είπα ότι το να με σουτάρουν ήταν το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο που μου έκαναν ποτέ στη ζωή μου. Έκπληκτος ο άνθρωπος –αφού πρώτη φορά απολύει κάποιον που ενθουσιάζεται– με ρώτησε αν νευρίασα. Όλοι περίμεναν ότι θα τα «έπαιρνα» άσχημα. Του είπα πως με το μόνο πράγμα που νευρίασα ήταν το ότι με ξύπνησε για να μου πει τα ευχάριστα νέα, ενώ θα μπορούσε να μου τα είχε πει το προηγούμενο βράδυ, για να ανοίξω σαμπάνιες και να γιορτάσω με τους φίλους μου το γεγονός κάνοντας ένα πάρτι!Πηγή: yupi.gr