«Εγώ ξέρεις τι έκανα την πρώτη νύχτα του γάμου μου;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας τον Νάσο Γαλακτερό, ο οποίος βρέθηκε σήμερα καλεσμένο στο «Πρωινό mou». Και με την ερώτηση αυτή οι αποκαλύψεις άρχισαν με τη Φαίη Σκορδά να στραβοκαταπίνει…! Το ζευγάρι προσπαθώντας να δώσει κίνητρο στον πρώην μπασκετμπολίστα να παντρευτεί με την επί 4,5 χρόνια σύντροφό του, Νάνσυ Ζαμπέτογλου, του εξιστόρησε για πρώτη φορά την περιβόητη πρώτη νύχτα γάμου τους.

Και μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό δεν πρόκειται για γαργαλιστικές και ερωτικές αναφορές αλλά για… τραγελαφικές.

«Ήμασταν μεθυσμένοι κι εγώ σε δυο ώρες πήγα για δουλειά, έβγαλα ζωντανή εκπομπή», λέει η Φαίη Σκορδά και συνεχίζει ο Γιώργος Λιάγκας: «Στο ξενοδοχείο που μέναμε είχε η Φαίη ένα φίλο που έμενε, επίσης, εκεί. Σηκώνεται η Φαίη να πάει για δουλειά το πρωί κι εγώ δεν πήγα για δουλειά. Τι να κάνω να καθίσω μόνος μου; Πήρα το φίλο της το Σάββα και του λέω “Έλα ρε Σάββα να κάτσουμε στο δωμάτιο και πάρουμε μαζί πρωινό να δούμε την εκπομπή της Φαίης”.»

Πήρε και ο σύζυγος τηλέφωνο και παρήγγειλε πρωινό. Σε λίγα λεπτά, όπως ανέφερε, ήρθαν οι σερβιτόροι με το καλύτερο πρωινό, σαμπάνιες, φράουλες, λουλούδια και ότι αρμόζει στο πρωινό της πρώτης νύχτας γάμου. « Άνοιξε η πόρτα βλέπω δέκα άτομα… μπαίνουν μέσα, βλέπουν το Σάββα να κάθεται με το μαγιό στο τραπέζι και απορημένοι λένε:

“Κύριε Λιάγκα άλλο περιμέναμε να δούμε κι άλλο είδαμε”».

Τώρα κατά πόσο πείστηκε ο Νάσος Γαλακτερός να παντρευτεί για τρίτη φορά μετά την ιστορία… άγνωστο!