Έχοντας πάρει πάνω του την ευθύνη του χωρισμού του με την Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Ορέστης Τζιόβας δύο μήνες μετά το χωρισμό του από τη γνωστή ηθοποιό αποκαλύπτει πως όχι μόνο δεν υπήρξε απιστία από την πλευρά του, αλλά εξομολογείται ότι ήθελε να κάνει οικογένεια με την Κατερίνα.
«Ήμασταν δύο χρόνια με την Κατερίνα. Όμως, όταν κάτι έχει τελειώσει, έχει τελειώσει. Ό,τι και να λένε οι κακές γλώσσες για κέρατα και απιστίες, εγώ θέλω να τους πω ότι μας είχε τελειώσει. Η σχέση μας έφθασε σε ένα σημείο, απ’ όπου δεν θα μπορούσε να υπάρξει συνέχεια», δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Down Town», προσθέτοντας πως η σχέση τους είχε κάνει τον κύκλο της. 

Ο γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει μάλιστα ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι η μοναδική γυναίκα μέχρι τώρα που τον έκανε να θέλει να δημιουργήσει οικογένεια: «Μου αρέσουν τα παιδιά. Η Κατερίνα μου είχε βγάλει έντονα το συναίσθημα αυτό. Της είχα πει ότι θα ήθελα να κάναμε παιδιά μαζί κι εκείνη είχε γελάσει. Αλλά το εννοούσα. Ως τώρα είναι η μοναδική γυναίκα που μου το είχε βγάλει». 

 Όσο για το αν έχουν συναντηθεί μετά το χωρισμό τους; Ο Ορέστης απαντά:«Όχι, μέχρι σήμερα δεν έτυχε να συναντηθούμε. Ίσως καλύτερα. Θα ήταν αμήχανα. Δεν ξέρω πότε και αν θα την πετύχω κάπου έξω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συναντηθούμε να κουβεντιάσουμε για τους Βρικόλακες, ένα σίριαλ που προγραμματίζαμε να κάνουμε από τότε που ήμασταν ακόμη μαζί. Μάλιστα στη  σειρά θα υποδυθούμε ένα ζευγάρι. Αυτή την στιγμή βέβαια το σήριαλ είναι στα σκαριά. Γράφεται ακόμη το σενάριο. Θα προβληθεί μάλλον τον Οκτώβριο του 2012».    
 


πηγή: protothema.gr