Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της έχει αγαπημένα αντικείμενα που δεν αποχωρίζεται ποτέ! Δεν θα μπορούσε να είναι εξαίρεση στον κανόνα και η Τατιάνα Στεφανίδου, που μετρά πολλά αγαπημένα αντικείμενα που την ακολουθούν στην καθημερινότητα της. Για παράδειγμα...οι γκρι μπότες της. Όταν τις πρωτοείδε δεν της άρεσαν και δεν πλησίαζαν στο γούστο της καθόλου γιατί της φάνηκαν χοντροκομένες. Στην πορεία και όσο περισσότερο τις έβλεπε στα πόδια διάφορων διασήμων και μη...άρχισε να "περνάει" στη συνείδησή της, η ιδέα της αγοράς τους. Τελικά τις πήρε.

Ένα άλλο αντικείμενο που δεν αποχωρίζεται είναι ένα κολιέ από μικρές μαύρες πετρούλες. Η λεπτότητά του, η διακριτικότητά του και η κομψότητά του την κέρδισαν από την πρώτη στιγμή. Μια ακόμη αδυναμία της Τατιάνας είναι μια δερμάτινη τσάντα. Την αγόρασε μόλις 20 ευρώ στο Μαρόκο, από τα γνωστά παζάρια του.

Τέλος, τη λίστα της συμπληρώνουν ένα ζευγάρι παπούτσια που φέρουν την υπογραφή του Μάκη Τσέλιου. Αυτά τα παπούτσια τα είχε κρυμμένα στην ντουλάπα της για πολύ καιρό και φέτος τα ξαναέβγαλε. Είναι ασπρόμαυρα ψηλοτάκουνα με επιρροές από τη δεκαετία του '30 σε ανδρόγυνο στιλ.

πηγή: gossip-tv.gr