Για τη σχέση που διατηρεί εδώ και εννέα περίπου μήνες με νεαρό ιδιοκτήτη εστιατορίου μίλησε η Σίσσυ Φειδά στην εκπομπή «Μίλα». Ο σύντροφός της ονομάζεται Γιώργος Ανδρίτσος και η γνωστή interior designer εξήγησε πώς οι δυο τους γνωρίστηκαν: «Με είδε κάπου, κάποια στιγμή. Με κοίταξε- εγώ δεν κατάλαβα- και μετά βρήκε το τηλέφωνό μου» είπε, προσθέτοντας:

«Ήταν πολύ σωστός, πολύ κύριος, αλλά πολύ επίμονος. Ήταν διεκδικητικός. (…) Μετά από τόσο καιρό, δεν μου έχει πει ακόμα πού βρήκε το τηλέφωνο».

Με την Τατιάνα Στεφανίδου να σχολιάζει πως τέτοιου είδους κινήσεις γοητεύουν πολύ μια γυναίκα, και να αναφέρει χαρακτηριστικά πως «τελικά υπάρχουν άντρες», η Σίσσυ Φειδά συνέχισε:

«Υπάρχουν άντρες, και μάλιστα υπάρχουν σωστοί άντρες και πολύ καλά παιδιά. Απλά πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να κάνουμε σωστές επιλογές. Έχω βαρεθεί να ακούω “αυτός μου φέρθηκε έτσι” και “εκείνος μου φέρθηκε αλλιώς”. Εγώ πιστεύω ότι φαίνεται το πράγμα από την αρχή. Είτε έχει αίσιο τέλος, είτε δεν έχει –γιατί δεν είναι απαραίτητο όλα να τελειώνουν με γάμους, παιδιά και ιστορίες. Πάντως, υπάρχουν σωστοί και αξιοπρεπείς άνθρωποι –κύριοι και αρσενικά».

Πηγή: yupi.gr