Η Άννα Βίσση στο «Βράδυ» της Πέμπτης «δείπνησε» με τον Πέτρο Κωστόπουλο και μίλησε για τα προσωπικά της, το τραγούδι αλλά και για το πώς ονειρεύεται τον άντρα της ζωής της.
Όταν ο οικοδεσπότης της βραδιάς της θύμισε ότι σε συνάντησή τους πριν από 17 χρόνια περίπου του είχε πει ότι είναι «παθιάρα» ως γυναίκα, εκείνη απάντησε: «Είμαι πιο παθιάρα! Θέλω πάντα να είμαι παθιάρα, και όταν κάνεις μουσική και είναι η δουλειά σου …  Έχει να κάνει πάντα και το τι νιώθεις. Θεωρώ ότι είμαι αληθινή καλλιτέχνης. […] Τα τραγούδια που κάναμε με τον Καρβέλα είχανε πάντα επιρροές από αυτά που βιώναμε» ενώ παραδέχτηκε: «Είναι πιο όμορφο τώρα. 40 χρόνια είναι, 4 δεκαετίες».

Mιλώντας για την ηλικία της, η ίδια αποκάλυψε: «Ο Σισέ έπαθε πλάκα όταν του είπα την ηλικία μου. Δεν το πίστευε ο άνθρωπος. […] Αυτό το θέμα με την ηλικία μου έχει γίνει και λίγο ανέκδοτο. Το θέμα είναι να το λέει μια γυναίκα που όλα αυτά τα φώτα είναι πάνω της. Είναι ωραίο να στέκεσαι εδώ και να λες είμαι τόσο».

Βέβαια, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την κρίση που βιώνει η χώρα και οι Έλληνες: «Μιλάμε για πολλούς τόνους βαριά (είναι η κατάσταση). Νομίζω είναι ό,τι χειρότερο έχουμε ζήσει από τότε που γεννήθηκα. Είναι χειρότερο από την κατοχή γιατί δεν είχαμε συγκριτικό με το πριν που ήταν όλα καλά, που μπορούσαμε να αγοράζουμε τα πάντα. […] Φάγαμε ένα χαστούκι όλοι μαζί. Και για εμάς δεν μας πειράζει, είναι μια τιμωρία. Εγώ στεναχωριέμαι για αυτούς που είχαν λίγα και τώρα δεν έχουν τίποτα».

Ακόμη, μιλώντας για την εποχή που ξεκίνησε την καριέρα της στις μπουάτ της Πλάκας, ανέφερε: «Ήμασταν όλες ταγάρια τότε. Δούλευα στην Πλάκα και με πήγαινε η Χαρούλα Αλεξίου στις μπουτίκ. […] Ωραία δεν ήμουν σε κάθε περίοδο; Εσύ θυμάσαι πώς ήσουν τότε; Χάλια ήσουν. Το 80 τέρατα κάναμε».

Βέβαια, η Άννα Βίσση σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης αποκάλυψε: «Σκεφτόμουνα γιατί το κάνω; Δεν θα μπορούσα να ησυχάσω με ένα γκόμενο; Μια φορά χώρισα με έναν γιατί δεν του άρεσαν οι Beatles» ενώ τόνισε: «Τέσσερις δεν μείναμε ποτέ στο σπίτι. Ήταν τόσο δύσκολο να χωρίσουμε με τον Νίκο και είπαμε να κρατήσουμε τη φιλία μας και στις επόμενες σχέσεις μας. Αυτό δεν πέτυχε».

Για την προσωπική ζωή της, στο σήμερα, είπε: «Τρία χρόνια είναι που κάνω κι εγώ την ασκητική μου. Είναι και η ηλικία αυτή που περνάει η γυναίκα τα ζόρια της, την εμμηνόπαυση. Αν το πάρεις σωστά μπορείς να περάσεις την καλύτερη φάση της ζωής σου» ενώ για τον σύντροφο που περιμένει να έρθει στη ζωή της, επεσήμανε: «Τώρα θα είναι ο πιο σωστός από όλους. Δεν μπορώ να σου περιγράψω τον άντρα που θα γούσταρα αλλά θέλω ο άντρας που θα έρθει να μου καταρρίψει όλους τους μύθους. Αυτός θα είναι ο άντρας της ζωής μου. […] Δεν μου αρέσει να πασαλείβω. Για να ψήσω ένα άντρα, απαιτώ να έχει ψηθεί από μόνος του».
πηγή: yupi.gr