Μπορεί να τους χωρίζει σχεδόν μία δεκαετία ηλικιακά, αλλά οι δυο τους μοιάζουν σε πολλά. Με αφορμή τη φετινή μουσική συνάντησή τους στη σκηνή του Tas Stage στο Γκάζι, φωτογραφίζονται μαζί για το ΟΚ! και αποκαλύπτουν πολλά για τις ερωτικές τους συνήθειες και τις προσωπικές τους επιλογές.
 
Έχετε κλάψει ποτέ για έναν μεγάλο έρωτα;
Μέμος: Όταν ήμουν είκοσι - είκοσι δύο χρόνων είχα κλάψει πολύ, όπως και πριν από τέσσερα χρόνια που έζησα μία πολύ δυνατή εμπειρία. Γενικά πιστεύω ότι δεν αξίζει να κλαις για έναν έρωτα.

Δημήτρης: Δεν κλαίω συχνά. Η τελευταία φορά που έκλαψα ήταν πριν από δεκαπέντε χρόνια, όταν έχασα τη γιαγιά μου. Είμαι εγωιστής στις σχέσεις μου και όταν κάτι στραβώσει, το παίρνω πάνω μου. Έχω ερωτευτεί δυνατά στη ζωή μου. Ήταν μια σοβαρή σχέση και πήγαινε για γάμο, οπότε, όπως καταλαβαίνεις, έμεινε ανεκπλήρωτος αυτός ο έρωτας.  

Είστε ερωτευμένοι;
Δημήτρης: Όχι. Είμαι ελεύθερος.

Μέμος: Ναι, είμαι ερωτευμένος. Έχω μία σχέση δύο χρόνια τώρα, οπότε τώρα πια δεν κλαίω. Μόνο γελάω. Είμαι άνθρωπος των σχέσεων. Δεν μπορώ καθόλου τα one-night stands και δεν με αφορά το σεξ τόσο πολύ όσο τον υπόλοιπο κόσμο.

Τι εννοείς;
Μέμος: Δεν είμαι sex maniac. Δεν είμαι από αυτούς που θα «καμακώσουν» και θα πουν «άντε πάμε στο κρεβάτι τώρα». Μου αρέσει η αγκαλιά, η ζεστασιά και αυτά μπορείς να τα βρεις μόνο σε μία σχέση. Είμαι πιο ρομαντικός.

Δημήτρη, ισχύει το ίδιο και για εσένα;
Στην εποχή μας πρώτα έρχεται το σεξ και μετά προχωράς σε σχέση. Δεν είμαι από αυτούς που δεν έχουν κάνει one-night stand. Η μεγαλύτερη σχέση μου ήταν τριάμισι χρόνια. Αν έχω δίπλα μου μία κοπέλα που με στηρίζει, θα μείνω εκεί.  

Μέμο, τι σε έχει μάθει η τελευταία σου σχέση;
Να είμαι πιο διαλλακτικός στις διαπροσωπικές μου σχέσεις, να μην ξεσπάω στους ανθρώπους που αγαπάω και να μην είμαι τόσο νευρικός όσο υπήρξα στο παρελθόν.  

Είστε ζηλιάρηδες;
Μέμος: Όχι, καθόλου. Αν ρωτήσω καμιά φορά «πού ήσουν;», θα το κάνω μόνο στο πλαίσιο της πλάκας, επειδή δεν μου αρέσει καθόλου να μου κάνουν το ίδιο. Αν τολμήσει και ρωτήσει εμένα πού ήμουν, το πιθανότερο είναι
να απαντήσω: «όπου γουστάρω». Δεν μπορώ την καταπίεση. Κι αν είναι να με απατήσουν τότε θα φταίω κι εγώ.

Δημήτρης: Μπορεί να μην το δείχνω, αλλά όταν χρειαστεί θα το πετάξω το φαρμάκι μου. Παρ’ όλα αυτά, θέλω η κοπέλα που έχω δίπλα μου να με εμπιστεύεται. Γενικά είμαι της άποψης ότι αν θέλει η άλλη να σε  απατήσει, όπου και να την κλείσεις, όσο και αν την παρακολουθείς, θα βρει μισή ώρα, θα στείλει ένα μήνυμα και θα το κάνει.
 πηγή: yupi.gr