Εδώ και μερικούς μήνες η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Ορέστης Τζιόβας δεν είναι πια ζευγάρι. Παρόλα αυτά, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός στο περιοδικό «Down Town», θα συνεργαστούν τον επόμενο χειμώνα σε μία τηλεοπτική σειρά. Μεταξύ άλλων είπε ότι από τότε που χώρισαν μέχρι και σήμερα δεν έχει τύχει να συναντηθούν, αν και πιστεύει ότι θα ήταν αμήχανα και μίλησε για το σήριαλ που θα συμπρωταγωνιστήσουν:

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συναντηθούμε να κουβεντιάσουμε για τους Βρικόλακες, ένα σίριαλ που προγραμματίζαμε να κάνουμε από τότε που ήμασταν ακόμη μαζί. Μάλιστα στη σειρά α υποδυθούμε ένα ζευγάρι… Το σήριαλ θα προβληθεί μάλλον τον Οκτώβριο του 2012».

Ο εργένης πλεόν, Ορέστης Τζιόβας, μίλησε και για το πώς περνάει τον ελεύθερο του χρόνο: «Εδώ και ένα μήνα – από τότε που χώρισα δηλαδή – ζω μόνος μου. Βρήκα ένα άλλο σπίτι και τώρα έχω πέσει με τα μούτρα στις επισκευές», είπε και αποκάλυψε ότι μαγειρεύει: «Και βέβαια μαγειρεύω και μάλιστα πολύ καλά! Μου αρέσει να ασχολούμαι με την κουζίνα και τις κατσαρόλες. Η σπεσιαλιτέ μου είναι οι γίγαντες».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι μετά το χωρισμό του από την Κατερίνα Παπουτσάκη βγαίνει συνέχεια έξω αφού του αρέσει να είναι με τους φίλους του.πηγή: gossip-tv.gr