Αφιερωμένο στον ίδιο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι το αποψινό επεισόδιο του Όμορφου Κόσμου 2, το οποίο είναι και το τελευταίο για την φετινή χρονιά. Ο λόγος; Σήμερα Σάββατο 17 Δεκεμβρίου ο Γρηγόρης κλείνει τα 38 του χρόνια και οι υπεύθυνοι της παραγωγής θέλησαν να του ευχηθούν με αυτόν τον τρόπο για τα γενέθλιά του.

Ήρεμος, σε μια πολύ καλή και θετική όπως την χαρακτήρισε στιγμή της ζωής του, ο Γρηγόρης δεν κρύβει πλέον τον έρωτά του για την Ελληνοαμερικανίδα επιχειρηματία Νικόλ Κοτόβος, η οποία διατηρεί το κατάστημα Hamptons cupcakes στην Κηφισιά.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι στο αγαπημένο στέκι του Γρηγόρη στην Πεντέλη, το μεζεδοπωλείο Νησιώτισσα. Όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα, η Νικόλ μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε σκεφτεί κάτι ιδιαίτερο για τον αγαπημένο της, ωστόσο δεν αποκλείεται να επιμελήθηκε η ίδια την τούρτα του για την σημερινή ημέρα. Σε κάθε περίπτωση, ο Γρηγόρης έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος, αφού έχει δίπλα του και τον νέο έρωτα της ζωής του και τα συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα, που του δείχνουν την αγάπη τους με κάθε ευκαιρία κι αφορμή. 

Όσο για τα επαγγελματικά σχέδιά του, ο Γρηγόρης προς το παρόν ασχολείται τόσο με την ταξιδιωτική εκπομπή, όσο και με το money drop, το οποίο συνεχίζει κανονικά από την συχνότητα του mega.   

Χρόνια πολλά Γρηγόρη!