Ερωτευμένος εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα τρελά με την Έλενα Παπαρίζου δηλώνει ο τραγουδιστής, ο οποίος δεν κρύβει ούτε στο ελάχιστο τον θαυμασμό και την αγάπη του για την κριτή του «Dancing on ice».
Ο λόγος για τον Λευτέρη Πανταζή. Ο τραγουδιστής έκανε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται για αυτή την σεζόν και επί τη ευκαιρία μίλησε για τον έρωτά του για την Έλενα. «Είμαι ερωτευμένος εδώ και πολλά χρόνια μαζί της. Μου αρέσει πολύ σαν γυναίκα, μου αρέσει πολύ σαν τραγουδίστρια, την αγαπώ πολύ. Κι εκείνη με αγαπάει και το ξέρω καλά, μάλιστα πριν από λίγες ημέρες βρεθήκαμε στο αεροδρόμιο, αγκαλιαστήκαμε και τα λέγαμε», δήλωσε στο Star, προσθέτοντας: 

«Έχουμε βγει έξω κι έχουμε μιλήσει στο παρελθόν και νομίζω πως ό, τι και να κάνει από εδώ και πέρα το αξίζει, την αγαπώ πολύ».
Χωρίς κανέναν φόβο, αλλά με πολύ πολύ πάθος και φυσικά πολύ σοβαρά, ο Λε-Πα μάλιστα, αν και αρχικά δίστασε να πει το «ναι» σε ερώτηση εάν θα συμμετείχε ποτέ στο «Dancing on ice», όταν το… ξανασκέφτηκε είπε πως για την Έλενα μέχρι και παγοπέδιλα θα φορούσε, για να είναι κοντά της και να της κάνει τα χατίρια. 

Πέρα, όμως, από τον έρωτά του για την Mrs number One, ο κος Πανταζής μίλησε και για την κρίση και το πόσο αυτή έχει επηρεάσει την καθημερινότητά του: «Βεβαίως και με έχει επηρεάσει. Έχω κόψει πολλά πράγματα. Έξοδα του σπιτιού, πολλά έξοδα που έκανα έξω, όπως επίσης έχω κόψει κατά πολύ και απαιτήσεις στα μαγαζιά που εργάζομαι».