Ο πρίγκιπας Harry συνομιλούσε με τον καλό του φίλο Thomas van Straubenzee. Ξαφνικά άκουσε τις φωνές του φίλου του, καθώς κάποιος του έκλεβε την πανάκριβη συσκευή από τα χέρια του.
Ο πρίγκιπας δεν δίστασε στιγμή. Μπήκε αμέσως στο αυτοκίνητό του και με τη συνοδεία του άνδρα ασφαλείας του προσέτρεξε σε βοήθεια του φίλου του. Έφτασε στο σημείο που θεωρούσε πως στεκόταν εκείνος και καθώς δεν τον έβρισκε, έκοβε βόλτες στους γύρω δρόμους . Όταν πια εγκατέλειψε την ελπίδα να τον συναντήσει απευθύνθηκε στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα όπου βρισκόταν τυχαίως και ο φίλος του, ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ κατάθεση ως αυτήκοος μάρτυρας έδωσε και ο πρίγκιπας προκειμένου να βοηθήσει στις έρευνες της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της κυριακάτικης Daily Mail, ένας άνδρας που φέρεται να σχετίζεται με την κλοπή συνελήφθη και ανευρέθη η κλεμμένη συσκευή. Ο φερόμενος ως δράστης αποφυλακίστηκε με εγγύηση.

Θεωρείται πως είναι η πρώτη φορά στα... χρονικά της μοναρχίας που ένας πρίγκιπας μπήκε σε αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει ένα έγκλημα.πηγή: real.gr