Φανερά εκνευρισμένος δείχνει να είναι ο Πέτρος Λαγούτης για τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του που φιλιέται με την Κατερίνα Παπουτσάκηύστερα από δηλώσεις που έκανε σε κυριακάτικη εφημερίδα. Ο ηθοποιός μιλώντας για αυτές τις φωτογραφίες σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, αποκαλύπτει όχι μόνο πως γνώριζε την ύπαρξη των φωτογραφιών αυτών πριν αυτές δημοσιευτούν αλλά και πόσο πουλήθηκαν σε περιοδικό ώστε να τις δημοσιεύσει. Ποσό που ο ίδιος θεώρησε εξωφρενικό. Γι’ αυτό και εξερράγην!

«Γνώριζα την ύπαρξή τους πριν τη δημοσίευση. Γνωρίζω και τι ώρα τραβήχτηκαν και το πού και το σημαντικότερο, πόσο πουλήθηκαν» δηλώνει ο ηθοποιός και συνεχίζει: «Αυτές οι θολές φωτογραφίες όπου ένα κράνος φιλιέται με την Κατερίνα Παπουτσάκη πουλήθηκαν 2000 ευρώ τη στιγμή που άνθρωποι δεν έχουν να φάνε. Αυτό είναι για μένα εξωφρενικό».

Στην ερώτηση για το πώς αντιμετωπίζει τη δημοσιοποίηση της προσωπικής του ζωής, ο Πέτρος Λαγούτης αποκαλύπτει: «Ομολογώ ότι δεν μου αρέσει. Θυμώνω αλλά διατηρώ την ψυχραιμία μου. Έχει τύχει άνθρωπος να μου πει ‘κύριε Λαγούτη θα χάσω τη δουλειά μου αν δεν βγάλω αυτή τη φωτογραφία’. Η ζωή μου είναι δικαίωμά μου και πιστεύω ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για την κλειδαρότρυπα όσο και αν θέλουν κάποιοι να το παρουσιάζουν ότι είναι έτσι. Ο κόσμος δεν κοιμάται και ξυπνάει με την πρεμούρα τι κάνει ο Λαγούτης στη ζωή του σήμερα».

Τέλος, στην ερώτηση αν θα μιλήσει για τη σημερινή του σχέση, ο ηθοποιός απαντά: «Ειλικρινά δεν θέλω να απαντήσω τίποτα στο ερώτημα αυτό».