Την Ευγενία Μανωλίδου συνάντησε η κάμερα του Star, η οποία ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά πως δεν χωρίζει από τον σύζυγό της, Άδωνι Γεωργιάδη. Τις σχετικές φήμες μάλιστα, τις διέψευσε η ίδια μέσω twitter πριν από λίγες μέρες: «Τι απάντηση να δώσω; Νομίζω ότι είναι μια μακάβρια μόδα τον τελευταίο καιρό, είτε να χωρίζουν τους παντρεμένους είτε να πεθαίνουν τους ζωντανούς. Υπάρχουν, δηλαδή φήμες που δήθεν έχουν πεθάνει. Οπότε, από το να με πέθαιναν καλύτερα που με χώρισαν» είπε. «Είναι μια μόδα περίεργη και απαίσια που θα περάσει» δήλωσε αμέσως μετά και πρόσθεσε: «Κατά καιρούς είτε με χωρίζουν είτε με βγάζουν έγκυο. Δεν είμαι ούτε έγκυος ούτε χωρισμένη».

Τα σενάρια αναζωπυρώθηκαν εξαιτίας του γεγονότος πως η 36χρονη παρουσιάστρια είχε καιρό να εμφανιστεί μαζί με τον σύζυγό της δημόσια: «Δεν σημαίνει ότι δεν βγαίνουμε. Αλίμονο! Βεβαίως και βγαίνουμε» και συμπλήρωσε πως και εκείνη, αλλά και ο Άδωνις Γεωργιάδης έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Στενοχωρήθηκε για όλα αυτά που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα; «Όχι, απλά ταράχτηκα γιατί άρχισε να χτυπά το τηλέφωνο συνέχεια. Κι επειδή εγώ διανύω μια φάση που θέλω να είμαι πάρα πολύ ήσυχη και ήρεμη και πρέπει να συγκεντρώνομαι πολύ, το ότι χτυπούσε το τηλέφωνο διαρκώς μου ήταν πολύ δυσάρεστο».

Θα επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό σύντομα; «Δεν το ξέρω ακόμα. Υπάρχουν διάφορα πράγματα που ακούω κατά καιρούς, αλλά προς το παρόν είμαι πολύ συγκεντρωμένη στη δουλειά μου (σ.σ. τη μουσική)» εξήγησε.


πηγή: yupi.gr