Καλεσμένη στην Πρωινή Μελέτη ήταν η Ιωάννα Πηλιχού τη Δευτέρα το πρωί και πήγε είναι η αλήθεια με πολύ εξομολογητική διάθεση.
Γιατί η ηθοποιός και τον τελευταίο καιρό και skater δε δίστασε να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές από την προσωπική της ζωή που μπορεί ακόμα και η μαμά της να μην ξέρει.

Τι μας αποκάλυψε η Ιωάννα; Ότι έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση και μάλιστα όχι μια φορά.

«Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο. Υπήρξε φορά που το γνώριζα και φορά που δεν το γνώριζα», είπε η ηθοποιός, αφήνοντάς μας με το στόμα ανοιχτό με την αφοπλιστική ειλικρίνειά της.

Και η Ιωάννα δεν έμεινε μόνο εκεί. Τι ήθελαν να τη ρωτήσουν λεπτομέρειες για τη φορά που δεν το γνώριζε ότι ο… καλός της ήταν παντρεμένος; Άνοιξε το στόμα της και έβγαλε όλα τα άπλυτά της στη φόρα.

«Στην περίπτωση που δεν το ήξερα, απλά το ανακοίνωσα στο δεύτερο πρόσωπο. Το είπα στη γυναίκα του ανθρώπου που ήμουν μαζί», είπε η Ιωάννα μες στην τρελή χαρά.

Γιατί της Ιωάννας δεν της αρέσεις να της… ξηγιούνται έτσι, οπότε φρόντισε και η άλλη γυναίκα να μάθει με τι κουμάσι είναι παντρεμένη.

Τον πήρε λοιπόν τηλέφωνο και όταν το σήκωσε η σύζυγος και τη ρώτησε ποια είναι εκείνη απάντησε:

«Εσύ ποια είσαι που με ρωτάς», κι όταν της είπε ότι είναι η σύζυγος του… καλού της της είπε:

«Α… ωραία, εσύ είσαι η σύζυγος κι εγώ είμαι η κοπέλα του»!

Το χειρότερο δε είναι ότι ο κύριος που είχε κάνει την μπαγαποντιά, αντί να το παραδεχτεί ήθελε να βγάλει την ηθοποιό τρελή, οπότε κι εκείνη κατάλαβε ότι δεν άξιζε να ασχοληθεί άλλο μαζί του.πηγή: star.gr