Σε συνέντευξή της για το εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής του CNN με τίτλο «Big Stars, Big Giving», η Τζένιφερ Λόπεζ θυμήθηκε την σοβαρή περιπέτεια που είχε η κόρη της Εμ, όταν ήταν ακόμη μωρό. Η 3χρονη σήμερα, Εμ, είχε ένα εξόγκωμα στο κεφάλι της, γεγονός που αρχικά πανικόβαλε τη μητέρα της και διάσημη τραγουδίστρια αλλά και τον πατέρα της, Μαρκ Άντονι, αναγκάζοντάς τους να τη μεταφέρουν αμέσως στο νοσοκομείο. «Θυμάμαι μόνο την αίσθηση πως σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά με το μωρό, θα πέθαινα» δήλωσε η 42χρονη λατίνα σταρ ενώ πρόσθεσε: «Θυμάμαι να κοιτάω τον Μαρκ λέγοντας “πρέπει να καλέσουμε τον γιατρό”.

Στην αρχή πανικοβληθήκαμε λίγο επειδή σκεφτόμασταν, αν την έσπρωξε κανείς την ώρα που δεν την προσέχαμε; Θυμάμαι ακόμα να κοιτάω τον Μαρκ και να του λέω “Αν δεν γίνει καλά η Εμ, δεν θα είμαι κι εγώ καλά” και εκείνος να μου απαντάει: “Ούτε εγώ θα είμαι καλά, κανένας μας δεν θα είναι”».

Βέβαια, μετά από μία σειρά εξετάσεων η μικρή ξεπέρασε τον κίνδυνο και σήμερα χαίρει άκρας υγείας. Αυτή η εμπειρία, όμως, ενέπνευσε την Τζένιφερ Λόπεζ να παραδεχτεί πόσο τυχερή ήταν, καθώς είχε την οικονομική δυνατότητα να προσφέρει την καλύτερη θεραπεία στο παιδί της, τη στιγμή που συνάνθρωποί μας δυστυχώς δεν την έχουν.

Ως εκ τούτου, η Τζένιφερ Λόπεζ μαζί με την αδερφή της, Λίντα Λόπεζ, ίδρυσαν το μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Maribel», που μάχεται για την προστασία της υγείας γυναικών και παιδιών ενώ προσφέρει παιδιατρικές υπηρεσίες σε κοινότητες που το έχουν ανάγκη.

Το όνομα του ιδρύματος προέρχεται από το όνομα της αδικοχαμένης αδερφής του Μαρκ Άντονι, που έφυγε από καρκίνο σε ηλικία μόλις οχτώ ετών.

Πηγή: yupi.gr