Τελευταίο θύμα της διεθνούς «μόδας» αιφνιδίων θανάτων διάσημων αστέρων του θεάματος έπεσε ο επικεφαλής του συγκροτήματος Bon Jovi, o διάσημος Jon Bon Jovi, o oποίος ανέβασε στο Διαδίκτυο μία χιουμοριστική φωτογραφία για να δείξει ότι δεν ισχύει το σενάριο, που έκανε το γύρο των social media.
Σύμφωνα με το blog dailynewbloginternational, ο 49χρονος αμερικανός καλλιτέχνης βρέθηκε σε κώμα σε ξενοδοχείο του Νιου Τζέρσεϊ, εκπνέοντας στη συνέχεια στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την κακόγουστη φάρσα του ιστολογίου, δεκάδες δημοσιογράφοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Jersey Shore Medical Center προσπαθώντας να μάθουν περαιτέρω πληροφορίες.
Ο ίδιος ο Jon Bon Jovi έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, αφού ανέβασε στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία, σύμφωνα με την οποία είναι στον παράδεισο, αλλά αυτός είναι ίδιος με το Νιου Τζέρσεϊ! Παράλληλα, έγραψε από κάτω ημερομηνία και ώρα για να πείσει ακόμα περισσότερο!
 
Σημειώνεται ότι το διάσημο συγκρότημα ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2011, πραγματοποιώντας μια άκρως επιτυχημένη συναυλία στο ΟΑΚΑ.
 
Β.Β.