Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν η καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου τη Δευτέρα. Η 29χρονη παρουσιάστρια εξήγησε ότι η συμμετοχή της στο «Dancing on Ice» την βοήθησε πολύ ψυχολογικά, κάνοντάς την να νιώσει δημιουργική, μιας καιτους τελευταίους μήνες η ίδια δεν εργάζεται, αφού το Alter δεν μεταδίδει πλέον τηλεοπτικό πρόγραμμα.
«Εγώ συναντάω πιο εύκολα τη θηλυκή μου πλευρά όταν δεν εργάζομαι» ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου, θέλοντας να αναδείξει τη θετική πλευρά της κατάστασης, προσθέτοντας σχετικά με τον Νίκο Ευαγγελάτο: «Είναι η καλύτερή του όταν δεν εργάζομαι! Δεν έχει καλύτερο που ασχολούμαι μαζί του. Σε τέτοιες περιόδους, συναντάω τη θηλυκή μου πλευρά πιο έντονα… Γίνομαι πιο γυναίκα για εκείνον».

Από την πλευρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε: «Το έχω αυτό κι εγώ όταν είμαι καλά. Δηλαδή τώρα που είμαι σε μια ήρεμη φάση, το έχω. Πέρυσι, που δεν δούλευα αλλά ήμουν μέσα στα νεύρα, με κάτι φοβερά “ups and downs”, τη μία μέρα ξυπνούσα καταθλιπτική, την άλλη έκλαιγα, νομίζω ότι ο άνθρωπος έκανε το σταυρό του το βράδυ και έλεγε “Θεέ μου, φέρε της μια δουλειά για να ηρεμήσω κι εγώ”».
 


πηγή: yupi.gr