Πέτρος Λαγούτης: «Ο χωρισμός μου ήταν επώδυνος»


Για την γνωριμία, τον γάμο αλλά και τον χωρισμό του με τη Μυρτώ Αλικάκη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Πέτρος Λαγούτης αποκαλύπτοντας πως παρά το γεγονός ότι ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος, ο χωρισμός τους πόνεσε πολύ. «Ο έρωτας μας ήταν κεραυνοβόλος, αφού μετά από τις πρώτες τρεις συναντήσεις ήμασταν μαζί. Το 2002 παντρευτήκαμε και αποκτήσαμε το πρώτο μας παιδί», λέει ο ηθοποιός μιλώντας στο Πρώτο Θέμα και συνεχίζει τονίζοντας πως η Μυρτώ για εκείνον είναι σχέση ζωής.

«Η Μυρτώ για μένα είναι ο σημαντικότερος σταθμός της ζωής μου, η μητέρα των παιδιών μου, γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, σχέση ζωής. Αν έχεις παιδιά με κάποιον, είσαι μαζί του ακόμη και όταν χωρίζεις. Η Μυρτώ θα είναι για πάντα έναν πολύ σημαντικός άνθρωπος!».

Όσο για το αν ο χωρισμός τους ήταν επώδυνος λέει: «Ποιος χωρισμός δεν είναι επώδυνος; Ακόμη και όταν η σχέση έχει φθαρεί, δεν είναι εύκολο. Ναι, ήταν επώδυνος ο χωρισμός μου, αλλά μπορώ να πω ότι μέσα από τον πόνο κερδίζεις πολλά πράγματα. Αρκεί να καταφέρεις κάποια στιγμή να βγεις από αυτόν».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο