Εβδομήντα καλλιτέχνες στέλνουν επιστολή στον εαυτό τους στην τρυφερή ηλικία των 16 και τον προειδοποιούν τι να μην κάνει... Οι «εξομολογήσεις» περιέχονται στο βιβλίο «Αγαπημένο μου εγώ: Περισσότερα γράμματα στον 16χρονο εαυτό μου» και οι σταρ γράφουν μία διαφορετική επιστολή στον έφηβο εαυτό τους ώστε να τον συμβουλεύσουν και να του πουν τι να αποφεύγει. 
Ο γοητευτικός Hugh Jackman δεν ήταν πάντα ελκυστικός και ακαταμάχητος. Αυτό αποκαλύπτει η επιστολή του, στην οποία γράφει: «Κάποια στιγμή θα ξεπεράσεις την Penny που σε παράτησε στη στάση του λεωφορείου. Στην ουσία θα τη συναντήσεις λίγα χρόνια μετά και θα αναρωτιέσαι γιατί έκλαιγες μόλις άκουγες το τραγούδι του Lionel Richie, Penny Lover. Α! Και το σημάδι στο μέτωπό σου θα φύγει, όχι τόσο γρήγορα όσο ήλπιζες».

«Η φωτεινή κόκκινη φαρδιά σαλοπέτα δεν είναι καλή ιδέα ακόμη και το 1983», γράφει η συγγραφέας του Harry Potter, JK Rowling. Όσον αφορά περισσότερες συμβουλές για την εμφάνισή της, συμπληρώνει: «Το λευκό ξανθό είναι εκπληκτικό για την Debbie Harry, αλλά δεν θα είναι ωραίο για εσένα. Μην αφήσεις έναν χίπι να σου τρυπήσει τα αυτιά σε μουσικό φεστιβάλ. Θα πάθεις μία μεγάλη μόλυνση. Απόφυγε τους μπασίστες... Όλους!»

Ο Captain Kirk του Σταρ Τρεκ, ή αλλιώς William Shatner, λέει στον 16χρονο εαυτό του: «Απόλαυσε αυτό το αίσθημα ανεπάρκειας, υπόκυψε στον τρόμο της ορμονικής σου διαταραχής, ζήσε τη νιότη σου γιατί περνά πολύ γρήγορα». 

Ο συγγραφέας Stephen King προειδοποιεί τον εαυτό του ότι είναι «ένα πρεζάκι που περιμένει να γίνει» και να αποφύγει τα ναρκωτικά που θα του προσφέρουν μία δεκαετία «σκοτεινής έκλειψης». 

Ο ροκστάρ Alice Cooper διαψεύδει τη σκληρή εικόνα του λέγοντας: «Τα άγρια κορίτσια είναι συναρπαστικά για περίπου πέντε λεπτά. Να έχεις στραμμένη την προσοχή σου σ’ ένα όμορφο κορίτσι εκκλησίας. Τότε θα έχεις το καλύτερο και από τους δύο κόσμους». 
Η ποπστάρ, πρώην κριτής του X Factor κι αδερφή της Kylie Minogue, Dannii, προειδοποιεί τον εαυτό της ότι «τα σοσονάκια δεν είναι και τόσο κουλ και δεν θα επιτρέψουν στη μόδα ποτέ!» καθώς και «πες ψέματα, πες ψέματα, πες ψέματα αν σε ρωτήσουν πόση λακ έχεις βάλει στα μαλλιά σου... μάλλον τα χτενίσματά σου ευθύνονται για την τρύπα του όζοντος!». 

Από την πλευρά της, η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Andrew και δούκισσα του Γιορκ, Sarah Ferguson, γράφει: «Ξέρω πως πιστεύεις ότι είσαι ανόητη και απογοήτευσες τον εαυτό σου και τους γονείς σου και δεν πήγες στο ίδιο σχολείο με τους φίλους γι’ αυτό νόμιζες ότι είσαι χαζή. Είμαι εδώ να σου πω ότι δεν είσαι χαζή, είσαι μία σταρ!».    ΠΗΓΗ: DAILY MAIL