Η Μαριέττα Χρουσαλά βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» την Τρίτη για να παρουσιάσει το νέο της βιβλίο με γυναικείες συμβουλές. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με την Ελένη Μενεγάκη, η Σταρ Ελλάς 2003 ανέφερε ότι θέλει να ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να πάρει και το επίθετο του συζύγου της. «Το σκέφτηκα μετά από την προσωπική εμπειρία μιας φίλης μου, που είχε το δικό της όνομα στο διαβατήριο και τα παιδιά της είχαν του συζύγου και τη σταμάτησαν σε ένα ταξίδι» ανέφερε η Μαριέττα Χρουσαλά, με την Ελένη Μενεγάκη να τη διακόπτει: «Α, το ξέρω αυτό! Το έχω πάθει κι εγώ!» της είπε.

«Με σταμάτησαν και μου λένε δεν είναι δικά σου αυτά! Τους λέω "Τι λέτε καλέ; είστε καλά; Στείλτε ένα email σε όλη την Ελλάδα να ρωτήσετε αν αυτά τα παιδιά είναι δικά μου!" Στο Λονδίνο το είχα πάθει. Πέρυσι, με τον γιο μου. "Δεν είναι δικό σου αυτό το παιδί" να μου λένε. "Λέγεται Λάτσιος κι εσύ λέγεσαι Μενεγάκη"».

Η περιπέτεια διήρκεσε αρκετή ώρα: «Να επιμένουν "Εσείς περάστε, το παιδί μένει"» συνέχισε η Ελένη Μενεγάκη. «Τους λέω "Είστε καλά; Θα αφήσω το παιδί μου μόνο του εδώ;" Μαζεύτηκε κόσμος και να λένε όλοι "Μα, την ξέρουμε. Είναι δικό της το παιδί!". Βέβαια, έβλεπαν ένα παιδί ίδιο ο πατέρας του -το δείγμα του μπαμπά του! "Όχι", να λέω εγώ, "είναι δικό μου". "Δείξτε μας ληξιαρχική πράξη!". "Βρε, αφού είναι παιδί μου!". "Άλλη φορά, με χαρτί του πατέρα ή με πιστοποιητικό να βγαίνετε στο εξωτερικό" μου λένε!» κατέληξε.

πηγή: yupi.gr