Απόφοιτος του «Χάρβαρντ της μαγειρικής», πανέμορφος και ταλαντούχος, ο σεφ των Fab 5 επιδεικνύει τις ικανότητες του στη γαλλική μαγειρική και τη φιλοξενία, ετοιμάζοντας για την παρέα ένα παραδοσιακό μεν, αλλά ανεπίσημο μενού σε κλασικό γαλλικό στυλ, «όπως θα το απολάμβανε μια οικογένεια στη Νίκαια».
«Χώρισα πρόσφατα με μια κοπέλα γιατί, λέει, την πάχυνα!» λέει χαμογελώντας το νεαρότερο μέλος του τιμ των Fab 5, ο γοητευτικός σεφ Πάνος Φασούλης. Γνωστή φυσιογνωμία από το πρόσφατο τηλεοπτικό παρελθόν, ήταν ο σεφ που είχε αποχωρήσει πολύ νωρίς από το περσινό Top Chef, αφήνοντας άναυδους όσους παρακολουθούσαν το μαγειρικό σόου. Επειδή όμως η ζωή –όπως και πολλές συνήθειες στην κουζίνα, π.χ., το ανακάτεμα– κάνει κύκλους, νάτος πάλι μπροστά μας, προς μεγάλη μας τέρψη. Και η τέρψη αυτή διευρύνεται όταν δοκιμάσεις την κουζίνα του Πάνου, διότι πρέπει να πούμε (διαφωνώντας με την πρώην του σε αυτό το σημείο) ότι μαγειρεύει χορταστικά και λαχταριστά, πλην όμως όχι ιδιαίτερα παχυντικά. Χρησιμοποιεί, ας πούμε, το βούτυρό του με μέτρο, καθώς είδαμε με τα μάτια μας. Πού τα έμαθε όμως όλα αυτά;

«Η μαγειρική ήταν για μένα όνειρο ζωής, από τότε που ήμουν πιτσιρικάς» μας λέει. «Η μάνα μου το είχε ψυλλιαστεί και μια μέρα, ενώ ήμουν ακόμη στο Δημοτικό, με άφησε δήθεν να της προσέχω το φαγητό που ήταν πάνω στο μάτι και εγώ της  τελείωσα το φαΐ! Είναι πολύ σημαντικό οι γονείς να βλέπουν τα ερεθίσματα και τα ταλέντα του παιδιού, να τα εντοπίζουν και να τα ενθαρρύνουν».


Πηγή: yupi.gr