Το πρωί της Τετάρτης, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μαγείρεψε στο «Πρωινό ΑΝΤ1» χριστουγεννιάτικο κοτόπουλο με γέμιση. Η Σίσσυ Χρηστίδου δοκιμάζοντάς το, έκανε ένα σχόλιο, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος της εκπομπής, αλλά η δήλωσή της έγινε γνωστή αργότερα από τον Χρήστο Φερεντίνο.  
Η γέμιση του κοτόπουλου άρεσε υπερβολικά στην 30χρονη παρουσιάστρια με αποτέλεσμα να φάει μια πολύ μεγάλη ποσότητα: «Θες να πεις τι έλεγες για το δαμάσκηνο την ώρα του break; Δεν άκουσα καλά!» της είπε γελώντας ο Χρήστος Φερεντίνος με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να «την ξεσκεπάζει» στον αέρα λέγοντας: «Είπε ότι η γέμιση αυτή είναι σαν να κάνεις σεξ!».

«Εντάξει, πραγματικά δεν θα ξαναμιλήσω στο διάλειμμα! Με εκθέτετε, μάνα πράγμα, θέλω να καταγγείλω. Ναι, το είπα, αλλά είναι προς τιμήν μου που το είπα εκτός αέρα. Τώρα αν με εκθέτουν οι συνεργάτες μου… τι να σας πω!» απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου χιουμοριστικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτό που προσπαθούσα να πω είναι ότι ήταν τόσο ωραίο αυτό που έχει φτιάξει, που πραγματικά είναι τα ίδια συναισθήματα. Δεν έχετε φάει τέτοια γέμιση!».Πηγή: yupi.gr