Η κάμερα του «Made in Star» συνάντησε την Ευγενία Μανωλίδου σε έξοδό της. Η 36χρονη παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τους λόγους που απέχει αυτή την περίοδο τηλεοπτικά, για τα μελλοντικά σχέδιά της, αλλά και για το πώς της φάνηκε η Μαρία Μπεκατώρου στο ρόλο της οικοδέσποινας του «Junior Master Chef».  
«Αυτή την περίοδο έχω απομονωθεί γιατί χρειάζομαι χρόνο και ηρεμία» εξήγησε σχετικά με την απουσία της από τα τηλεοπτικά δρώμενα και τις κοσμικές συγκεντρώσεις, ενώ όταν ρωτήθηκε αν ήταν επιλογή της να μην κάνει τηλεόραση φέτος, απάντησε: «Ναι, το είχα πει από παλιά ότι μετά το καλοκαίρι θα καθίσω για ένα διάστημα, γιατί μου έχει λείψει πάρα πολύ η μουσική μου και θέλω να αφιερωθώ αποκλειστικά σε αυτή».  

Όσο για τα επόμενα σχέδιά της και το ενδεχόμενο να βρεθεί ξανά στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»: «Δεν ξέρω καθόλου. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις, αλλά ακόμα είναι νωρίς. Μέχρι την τελευταία στιγμή, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει» δήλωσε.  

Τέλος, σχετικά με το «Junior Master Chef» και την παρουσιάστριά του, Μαρία Μπεκατώρου, η Ευγενία Μανωλίδου είπε: «Τη Μαρία δεν την έχω παρακολουθήσει. Όχι ότι δεν έχω δει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, γενικά δεν βλέπω τηλεόραση. Αποσπασματικά, όμως, που έχω δει λίγο, μου φαίνεται μια χαρά».


Πηγή: yupi.gr