Στο δυναμικό της γαλλικής ομάδας Paris St Germain φαίνεται πως συμφώνησε να ενταχθεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα θα μετακομίσει στην πρωτεύουσα της Γαλλίας τον Ιανουάριο.  Η εφημερίδα Le Parisien, που φημίζεται για τις επαφές της με την συγκεκριμένη ομάδα, δημοσίευσε την είδηση ως αποκλειστική στην ιστοσελίδα της, υποσχόμενη λεπτομέρειες προσεχώς.

Σύμφωνα με το άρθρο, ο 36χρονος Μπέκαμ μετά από μήνες διαπραγματεύσεων συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους με την ομάδα. 

Από το 2006 ο Μπέκαμ βρισκόταν στην LA Galaxy, γεγονός που είχε αναγκάσει τον ίδιο και την οικογένειά του να μετακομίσουν μόνιμα στην Αμερική. Το συμβόλαιο με την Galaxy λήγει στις 31 Δεκεμβρίου. Με βάση το νέο του συμβόλαιο ο Ντέιβιντ θα κερδίζει 800.000 ευρώ το μήνα ή 4,5 εκατομμύρια για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύζυγός του, Βικτόρια Μπέκαμ είναι ενθουσιασμένη με τη μετακόμιση και ήδη έχει αρχίσει να ψάχνει για το νέο σπίτι που θα φιλοξενήσει την εξαμελή οικογένειά τους.

Πηγή: yupi.gr