Για το γάμο και τον έρωτά της με τον Κώστα Αποστολάκη μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης», η Αμέλια Αναστασάκη. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω ενός κοινού τους φίλου. Τι ήταν αυτό που την κέρδισε στον σύντροφό της; «Με τον Κώστα από την ημέρα που γνωριστήκαμε έδειξε ο ένας στον άλλον ότι υπάρχει κάτι διαφορετικό. Με τον Κώστα επικοινωνούμε πάρα πολύ απλά, από την πρώτη μέρα. Δεν χρειάζεται ούτε να λέμε, ούτε και να κάνουμε πολλά πράγματα» είπε. Οι δυο τους ζουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα, αφού έμειναν μαζί από τη δεύτερη-τρίτη μέρα που βγήκαν ραντεβού: «Είναι κεραυνοβόλο όλο αυτό. Δεν ήταν, είναι. Με τον Κώστα είμαστε μαζί έξι μήνες».

Η πρόταση γάμου έγινε την ημέρα που είχαν και οι δυο γενέθλια. Για εκείνους φυσικό επακόλουθο μιας ρομαντικής συμβίωσης είναι ο γάμος: «Εγώ δεν πιστεύω ότι πρέπει να είσαι έγκυος ή να θες να κάνεις παιδιά για να παντρευτείς. Αυτό πιστεύει και ο Κώστας. Δεν θεωρώ, δηλαδή, ότι πρέπει να υπάρχει ένα άλλο κριτήριο για να οδηγηθείς στον γάμο. Το να ζεις με έναν άνθρωπο μπορεί από μόνο του και αυτόματα να σε οδηγήσει εκεί. Εμείς τυχαίνει να είμαστε πολύ παραδοσιακοί. Δεν θα μείνουμε μαζί για καιρό, αν δεν είμαστε παντρεμένοι», δήλωσε και παραδέχτηκε πως και στο παρελθόν της είχαν γίνει προτάσεις γάμου, τις οποίες όμως απέρριψε.

Αρχικά θα παντρευτούν με πολιτικό γάμο, αφού τον θρησκευτικό τους θέλουν να το κάνουν καλοκαίρι στην Κρήτη. Η διαφορά ηλικίας τους είναι 13 χρόνια (η ίδια είναι 27 και ο γνωστός ηθοποιός 40), αλλά αυτό δεν ενοχλεί ούτε τους ίδιους, ούτε και τους γονείς τους: «Ο Κώστας κερδίζει στα σημεία περίεργα και δεν μπορεί να του “αντισταθείς”», είπε και εξέφρασε και την επιθυμία να γίνει μαμά κάποια στιγμή: «Ναι αμέ, γιατί όχι; Και αυτό είναι κάτι που μου έχει βγάλει ο Κώστας. Το είχαμε συζητήσει από τον πρώτο καιρό που ήμαστε μαζί αυτό. Ακούγεται λίγο περίεργο να είσαι λίγους μήνες με έναν άνθρωπο και να σκέφτεσαι τόσο μπροστά».

Πηγή: Yupi.gr