Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» μίλησε ο Χρήστος Φερεντίνος για την εμπειρία του –μέχρι στιγμής- στο «Πρωινό ΑΝΤ1» και τη συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Ποιες θεωρεί τις καλύτερες στιγμές της εκπομπής μέχρι σήμερα; Ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε:

«Την πρώτη εκπομπή θυμάμαι πάρα πολύ. Είχα πάει άυπνος, ήταν έντονα συναισθήματα, όπως είναι κάθε πρώτη φορά. Θυμάμαι διάφορα, καλεσμένη την Κάτια Δανδουλάκη, τον Σωτήρη τον Καλυβάτση, τη Δήμητρα Παπαδοπούλου κυρίως… Το πρωινό χρειάζεται μια διαδικασία να προσαρμοστείς, να νιώσεις άνετα με τον χώρο. Έτσι είναι η τηλεόραση, εκείνη την ώρα χρειάζεται να χαλαρώνεις για να χαλαρώνει και ο τηλεθεατής». Σχολιάζοντας το πρωινό ξύπνημα που απαιτεί η φετινή εκπομπή, ο ίδιος τόνισε:

«Δεν το έχω συνηθίσει ακόμα. Κάθε φορά που ξυπνάω λέω “ωχ!”. Ξυπνάω μαζί με όλη την οικογένεια στις 7.15 περίπου» ενώ για τη θεματολογία της εκπομπής πρόσθεσε:

«Το πρωινό έχει ανάγκη από όλα. Τώρα που έχω προσαρμοστεί και σιγά σιγά έχω βρει τον χώρο μου σε αυτό το πράγμα, όλα τα απολαμβάνω».

Ο Χρήστος Φερεντίνος, όμως, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα ποσοστά τηλεθέασης που συγκεντρώνει η εκπομπή: «Με τα νούμερα είμαι μια χαρά. Εγώ δεν είμαι από αυτούς που μελετάνε τα νούμερα ακριβώς. Εμένα με ενδιαφέρει να είναι αξιοπρεπής η εκπομπή, να περνάμε ωραία και να έχουμε τα νούμερα που έχουμε τουλάχιστον». Ακόμη, για τη συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Τα πάμε πάρα πολύ καλά! Ολοένα και καλύτερα! […] Είμαστε σαν συμμαθητές. Αυτό είναι το ωραίο κι όσο αυτό το πράγμα εντείνεται νιώθεις περισσότερο ότι είσαι σε σχολείο είναι ακόμη καλύτερα. Αντιγράφουμε, υπάρχουν κλεφτές ματιές».

Πηγή: yupi.gr