Γιορτάζει αυτά τα Χριστούγεννα με το περιοδικό People, εύχεται χρόνια πολλά σε όλους και μιλάει για τη σύντροφό του.  
Αν θέλεις, μπορείς να κρύψεις την προσωπική σου ζωή;

Έχω προκαλέσει κόσμο, αλλά δεν έρχεται κανένας να μου απαντήσει σε αυτό που λένε «Έλα τώρα, άμα θες, κρύβεις την προσωπική σου ζωή». Προκαλώ έναν να κάνουμε μια ανοιχτή συζήτηση και να του αποδείξω ότι δεν μπορείς. Αν θέλουν να σε βρουν και να σε κυνηγήσουν, το κάνουν.  

Μπορείς να την προστατέψεις, όμως.

Δεν μπορώ να την προστατέψω, γιατί υπήρξε περίοδος που για δώδεκα μέρες ήταν έξω από το σπίτι μου τέσσερα αυτοκίνητα και με ακολουθούσε ένα μηχανάκι στα στενά και φτάσαμε να τρακάρουμε μόνο και μόνο για μια φωτογραφία! Δεν έδινα ραντεβού με τον άνθρωπό μου για τέσσερις μέρες. Αυτή, όμως, δεν είναι ζωή! Σου λέει ο άλλος «εμένα δεν με κυνηγάνε». Α, γεια σου! Κι εγώ δεν θα ήθελα να με κυνηγάνε. Η ιστορία των paparazzi είναι και λίγο «πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί μπορεί να σου συμβεί». Υπάρχει εποχή που λες «γιατί να μη με έχει και εμένα ένας paparazzο από πίσω να με βγάλει να φανώ; Το θέλεις, αλλά όταν έρθει η λαίλαπα, δεν θέλεις να συμβαίνει. Αλλά το ευχήθηκες, έπιασε και την πάτησες!  

Γιατί είναι πολύ όμορφα τα φετινά Χριστούγεννα για σένα;

Έλα, τώρα! Μα γιατί αυτά τα Χριστούγεννα δεν είμαι μόνος μου, υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου, η Νικόλ.  

Είσαι ερωτευμένος;

Δεν θα σου πω καθόλου τέτοιες υπερβολές. Θα σου πω ότι είμαι ενάμιση μήνα με τη Νικόλ, ενώ γνωριζόμαστε ένα χρόνο, αλλά δεν είχαμε επαφή. Όταν γνωριστήκαμε, ήταν κάτι πολύ ωραίο, αλλά εγώ δεν ήμουν έτοιμος να κάνω σχέση εκείνη την εποχή και εξαφανίστηκα. Ξαναβρεθήκαμε πριν από ενάμιση μήνα και πλέον χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις προχωράμε μαζί αυτό τα διάστημα και είναι πολύ ωραία.

Αυτή η σχέση έχει κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες;

Η σχέση δεν έχει να κάνει πάντα με τον άλλο άνθρωπο αλλά και με σένα. Η σχέση μου με τη Νικόλ είναι πιο ώριμη, πιο συνειδητοποιημένη και στοχευμένη. Ξέρω για ποιο λόγο βρίσκομαι με αυτόν τον άνθρωπο και γιατί βρίσκεται μαζί μου. Όσο περνούν τα χρόνια ζητάς άλλα πράγματα. Ξέρω τι θέλω και έχω μάθει και να το ζητάω πια.  

Νιώθεις τόσο ασφαλής με τη Νικόλ ώστε να παραδέχεσαι δημόσια ότι είστε μαζί;
Δεν βρίσκω κανένα λόγο πια να μη λέω με ποιον είμαι. Όσο για το ασφαλής, σε ενάμιση μήνα δεν ξέρω τι να σου πω. Απλά έχω έναν άνθρωπο, τη Νικόλ, που χαίρομαι να είμαι μαζί της. Είναι ωραίος άνθρωπος, ωραία γυναίκα.

Πηγή: yupi.gr