Αν το στερητικό «α» συμβολίζει τα αντισώματα για κάθε είδους «ασθένειες» και τοξίνες που παράγει ένα τηλεοπτικό ον, τότε η Μαρία δεν το χρειάζεται – τα ’χει κιόλας σε αφθονία. Αντισώματα για καθετί που κάνει έναν άνθρωπο αδύναμο και δυσλειτουργικό, αντισώματα κόντρα σε κόμπλεξ, σε ανασφάλειες, στη μιζέρια, σε επικοινωνιακά τρικ, στο στείρο εντυπωσιασμό. Αυτό, γιατρέ μου, σημαίνει Μπακοδήμου.  
Σου έχουν κάνει πρόταση γάμου την τελευταία πενταετία;

Την πρώτη πρόταση γάμου μου την έκαναν στα 12, όχι σε μένα, στους γονείς μου. Πιστεύω ότι δεν είμαι ακριβώς η γυναίκα που θα ήθελε ένας άντρας για γάμο. Ξέρεις, η τυπική γυναίκα που θα κάνει τη δουλειά στη σχέση. Αυτό το «η δουλειά στη σχέση» με τρελαίνει! Επίσης, δεν θα φροντίσω για τις ισορροπίες. Είμαι εκρηκτική όταν θυμώνω. Δεν συμβιβάζομαι.

Μήπως, όμως, όλα αυτά είναι και η πρόκληση για έναν άντρα;
Μπορεί. Αλλά συνήθως οι άντρες παντρεύονται γυναίκες που είναι πιο εύκολες στη «διαχείριση», για να μπορούν να κάνουν καριέρα.

Έτσι, όμως, έρχεται και η απιστία...
Το κέρατο δεν το γλιτώνεις.  

Επανέρχομαι στις προτάσεις γάμου...
Λοιπόν, είχα μια πρόταση γάμου στα 12. Μια στα 13 μου, από έναν αστυνομικό – το Τμήμα, βλέπεις, ήταν δίπλα στο σπίτι μας. Μετά είχα στο πανεπιστήμιο. Και στην τελευταία πρόταση γάμου που μου έκαναν... (παύση)... είπα «ναι».Τώρα να το πω; Θα το διαβάσει...  

Ε, ας το διαβάσει...
Ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς και πηγαίναμε σε ένα πάρτι.  

Είπες «ναι» επειδή ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς;
Δεν ήθελα να χαλάσω το πάρτι. Ένα «όχι» θα χαλούσε το ρεβεγιόν!

Τι ψυχούλα που είσαι...
Είδες τι καλή που είμαι; Σκέφτηκα ότι θα το πάρω πίσω μετά! (γέλια) Τελικά πήρα πίσω το «ναι» έπειτα από δύο μέρες.