Η γνωστή παρουσιάστρια, Έλενα Παπαβασιλείου, φωτογραφήθηκε σέξι, μόνο με τα εσώρουχα και μίλησε στο περιοδικό “Nitro” για τους άντρες της ζωής της...
 
Όταν η Έλενα ήταν 15 ετών: “Τα περισσότερα καλοκαίρια τα πέρασα με τον παππού μου και την γιαγιά μου στον Ωρωπό. Εκεί ήταν, στα 15 μου, που άρχισαν πρώτη φορά να έρχονται αγόρια και να μου λένε “Μου αρέσεις” και “Όταν μεγαλώσεις θα γίνεις γυναίκα που θα περνά και θα πέφτουν τα πατώματα”. Εννοείται πως δεν τους πίστευα. Έλεγα “Για μένα μιλάνε;” Θυμάμαι μάλιστα που μια φορά δύο αγόρια από την γειτονιά ξιφομάχησαν για χάρη μου. Μου έλεγαν “μου αρέσεις και πρέπει να διαλέξεις”, εγώ τους απαντούσα “δεν θέλω”, οπότε πήραν δύο τεράστια ξύλα από μαι διπλανή οικοδομή και ξεκίνησαν μπροστά μου. Τι κέρδισε ο νικητής; Ένα φιλί από μένα.”

Όταν μεγάλωσε και έφτασε 19 ετών: “Θυμάμαι, ένα καλοκαίρι όταν ήμουν 19 ετών που διασκεδάζαμε σε ένα μαγαζί της παραλιακής. Εγώ το αγόρι μου και κάποιοι φίλοι μας. Τα αγόρια από μια άλλη παρέα με κοιτούσαν επίμονα. Το πήραν χαμπάρι οι φίλοι μου, όχι το αγόρι μου, οπότε σηκώθηκαν ζήτησαν το λόγο και μέσα σε δευτερόλεπτα πιάστηκαν στα χέρια. Είχα πάθει σοκ. Νιώθω ένα χέρι, δεν ξέρω ποιου, να με τραβάει έξω για να μην είμαι μπροστά στο χαμό. Δέκα λεπτά μετά βλέπω τον ιδιοκτήτη να πετάει με τις κλωτσιές την άλλη παρέα έξω.”

Σε ό, τι αφορά το παρόν, η Έλενα μόλις βγήκε από μία σχέση με γνωστό επιχειρηματία και δηλώνει μόνη! 

«Στην προσωπική μου ζωή κυνηγάω να βρω ό,τι πιο φυσιολογικό μπορώ να βρω. Κάποιον με τον οποίο μπορώ να κάθομαι καναπέ και να βλέπουμε dvd μαζί. Ίσως γιατί έχω τρομοκρατηθεί με το πόσο ακραία μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα. Όπως σε μια προηγούμενη μου σχέση. Τον είχα μόλις χωρίσει και μου ζήτησε να πάω σπίτι του να μιλήσουμε. Πήγα και διαπίστωσα ότι είχε μια επιθετική διάσταση που με έκανε να αισθάνομαι άβολα. Σηκώθηκα να φύγω, αλλά πρόλαβε και κλείδωσε την πόρτα και για τις επόμενες δώδεκα ώρες μου μίλαγε για τη σχέση μας. Τις πρώτες έντεκα άντεξα. Τη δωδέκατη όμως έσπασα. Άρχισα να κλαίω και να του λέω. "Άνοιξέ μου να φύγω, αλλιώς θα πηδήξω από το παράθυρο!"».