Από τις 20 Ιανουαρίου, ο Γιώργος Μαζωνάκης θα εμφανίζεται μαζί με την Τάμτα στο νυχτερινό κέντρο «Νάιτ» στην Αθήνα, και πριν από μερικές ημέρες, βρέθηκαν στο φωτογραφικό στούντιο, προκειμένου να φωτογραφηθούν για την αφίσα των εμφανίσεών τους. 
O ανατρεπτικός λαϊκός τραγουδιστής με το ξεχωριστό στυλ και την υπέροχη φωνή συνάντησε την ταλαντούχα ποπ σταρ και έδωσαν από κοινού τον καλύτερό τους εαυτό, σε ένα concept με περίσσια λάμψη χρυσού, με εμπνευστή τον Κωνσταντίνο Ρήγο.
 
Ο Γιώργος Μαζωνάκης, σε ένα διάλειμμα από τη φωτογράφηση, μίλησε για το νέο του εγχείρημα. «Πρόκειται για ένα χώρο που κατασκευάστηκε με τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου club και ξεκινήσαμε να δουλεύουμε με αυτή τη λογική πριν από τρία χρόνια. Θελήσαμε να αλλάξουμε τα γνωστά δεδομένα της πίστας και να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν πιο χαλαρές συνθήκες διασκέδασης, με το κοινό να είναι πρωταγωνιστής και όχι παθητικός θεατής ενός show» αναφέρει ο Γιώργος Μαζωνάκης σχετικά με το show που πρόκειται να παρουσιάσει. 

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε στο περιοδικό HELLO! Ότι, με το νέο χρόνο, θα κυκλοφορήσει ένα νέο single, ενώ αυτή την εποχή βρίσκεται σε στάδιο συλλογής τραγουδιών για τη νέα του δισκογραφική δουλειά. 

Περιγράφοντας τα ωραιότερά του Χριστούγεννα, ο Γιώργος Μαζωνάκης λέει: «Για έναν άνθρωπο που από τα εφηβικά του σχεδόν χρόνια δουλεύει, είναι λίγο περίεργο το κλίμα στις γιορτές. Θυμάμαι πάντα τον εαυτό μου να προσπαθεί, έστω και δουλεύοντας μέσα στις γιορτές, να βρίσκει τρόπους να νιώσει το κλίμα των Χριστουγέννων. Άλλοτε το κατάφερνα και άλλοτε πάλι όχι. Φέτος, για παράδειγμα, που θα βρίσκομαι στο σπίτι μου, με τους δικούς μου ανθρώπους, σίγουρα η αίσθηση θα είναι ιδιαίτερη». 

Τέλος, ο τραγουδιστής δίνει τις δικές του ευχές για το νέο χρόνο: «Ηρεμία και υγεία. Και πολλές ελπίδες να πάνε τα πράγματα καλύτερα. Είναι φοβερό να σκέφτεσαι ότι γύρω σου οι άνθρωποι υποφέρουν. Εύχομαι αυτό να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Και κάτι τελευταίο, να είμαστε δημιουργικοί. Μόνο έτσι μπορούμε να συνέλθουμε και σε προσωπικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο».
πηγή: myself.gr