Φουλ ερωτευμένη σύζυγος, μαμά, κεντρική παρουσιάστρια καθημερινής πρωινής εκπομπής και οικονομικά ανεξάρτητη από τα 18 της, πολιτικοποιημένη για τον εαυτό της, αδιάφορη προς το shopping, φανατισμένη Θεσσαλονικιά, δυναμική αλλά και βαθύτατα παραδοσιακή, από τις γυναίκες που νιώθουν ανακούφιση που κάνει ο άντρας κουμάντο στο σπίτι. Μα πώς καταφέρνει η Σίσσυ Χρηστίδου να είναι όλα αυτά μαζί; Εκείνος front man σε συγκρότημα με χιλιάδες γκρούπις και με φιζίκ που φωνάζει περισσότερο «πιτσιρικάς ροκ σταρ» παρά «παντρεμένος με παιδί».

Εκείνη ένα από τα ωραιότερα τηλεοπτικά κορίτσια και με fan club που χωράει από τη γιαγιά μου («τι έξω καρδιά που είναι αυτή η Σίσσυ!») μέχρι το μικρό μου αδελφό («επιτέλους, κάνατε εξώφυλλο τη Σίσσυ στο Nitro»). Πώς έχουν βρει ισορροπίες; Η ίδια είχε πει πως όταν δεν υπάρχει ζήλια στο ζευγάρι, σημαίνει πως ο άλλος δεν νοιάζεται. Στο Μαραντιναίικο, λοιπόν, ποιος ζηλεύει περισσότερο;

«Νομίζω εγώ. Αν και όχι όσο παλιότερα. Πριν από το παιδί ήμουν πιο ζηλιάρα. Κι αυτός νομίζω πως ήταν περισσότερο τότε. Τώρα έχουμε τόσα σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε, που μου φαίνεται χαζό να κάνω ζήλιες, ιδίως εφόσον δεν έχω αφορμή. Άσε που έχω και την τύχη να με συμπαθούν οι θαυμάστριες. Θα αντιμετωπίσουν τον Θοδωρή με ενθουσιασμό, αλλά με την ίδια αγάπη θα έρθουν να με αγκαλιάσουν και να με φιλήσουν. Για να μου βγει ζήλια πρέπει κάποια να φερθεί ανταγωνιστικά. Που δεν συμβαίνει».

Αυτό που συμβαίνει, όμως, και πραγματικά εντυπωσιάζει για μια γυναίκα με το ταμπεραμέντο της Σίσσυς είναι πως οικονομικό κουμάντο στην οικογένεια κάνει ο Θοδωρής.

«Το ξέρω ότι ακούγεται περίεργο, αλλά γενικά είμαστε πολύ παραδοσιακή οικογένεια. Το κουμάντο στα οικονομικά στο σπίτι για μένα πρέπει να το κάνει άντρας. Το έχω ανάγκη. Μου δίνει ασφάλεια. Εγώ δεν έκανα ποτέ κουμάντο στα οικονομικά μου. Πριν από τον άντρα μου ήταν ο μπαμπάς μου. Οι δικές μου υποχρεώσεις είναι το σούπερ μάρκετ, το μαγείρεμα, αυτά που θεωρώ πως πρέπει να κάνει μια γυναίκα». Άλλωστε, ξεκαθαρίζει πως η ίδια δεν έχει έξοδα. «Τα έξοδά μου είναι βενζίνες, σούπερ μάρκετ και ό,τι έχει να κάνει με το παιδί. Έχω να ψωνίσω ρούχα δυο χρόνια. Τα ρούχα που φοράμε στην τηλεόραση και τις εμφανίσεις είναι ρούχα που δανειζόμαστε και επιστρέφουμε. Φροντίζει η στυλίστριά μου για αυτό. Και μέσα από τη δουλειά πολλές φορές μάς κάνουν δώρο και κάποια πράγματα. Άσε που εγώ ποτέ δεν ξόδευα λεφτά σε ρούχα. Τα λεφτά μας τα ξοδεύαμε σε ταξίδια. Αυτά έχουμε περιορίσει».

πηγή: yupi.gr