Για τις ευτυχισμένες στιγμές που ζει στο πλευρό της συζύγου του, Όλγας Καρπαθάκη, μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, ο Νίκος Βουρλιώτης, το πρωί της Πέμπτης. Ο 40χρονος ράπερ, τον περασμένο Μάιο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του. Πόσο έχει αλλάξει η ζωή του μετά τον γάμο τους;

«Δεν έχουν αλλάξει ιδιαίτερα πράγματα με την Όλγα. Όπως ήμαστε πριν παντρευτούμε, έτσι είμαστε και τώρα. Μέναμε μαζί κι αλλιώς και μπορώ να πω ότι αυτό μας έχει φέρει ακόμα πιο κοντά. Με την έννοια ότι αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Ζούμε ίσως πιο έντονα τις λεπτομέρειες της ζωής. Κι έχουμε έρθει πιο κοντά με τους γονείς και τα σόγια. Αυτό σε βάζει από μόνο του σε μια διαδικασία ότι έχουν αλλάξει κάποια πράγματα» είπε.

Αν και ο ίδιος, όπως παραδέχτηκε ήταν εναντίον του γάμου παλαιότερα, τώρα έχει διαφορετική άποψη:

«Είναι πολύ φυσιολογικό και πολύ ανθρώπινο, μέσα στα πλαίσια ενός περιβάλλοντος που διαμορφώνεται συνέχεια να αλλάζουμε».

Τι τον κέντρισε στη σύζυγό του κι έτσι άλλαξε;

«Έχει κατανόηση και αντιλαμβάνεται τις ανάγκες μου. Μπαίνει σε μια διαδικασία να συμπάσχει με τα πράγματα και συζητάει μαζί μου γι’ αυτά. Δεν με προκαλεί σε περιπτώσεις που δεν θα το αντέξω. Μπορεί να είμαι εκνευρισμένος με κάτι και δεν θα με προκαλέσει με κάτι καινούριο. Θα φροντίσει να με αποφορτίσει από αυτά τα πράγματα με τη στάση της».

Θα ήθελε να γίνει μπαμπάς σύντομα;

«Ναι, αλλά δεν είναι κάτι που μας αγχώνει ιδιαίτερα. Το γεγονός ότι οι φίλοι μας έχουν ήδη παιδιά και είναι σε μικρές ηλικίες είναι σίγουρο ότι εμένα με επηρεάζει προς αυτή την κατεύθυνση» αποκάλυψε και πρόσθεσε: «Η Όλγα το αγαπάει αυτό το πράγμα. Είναι εξάλλου ένα κομμάτι που αφορά, πέρα από την προσωπικότητά της και τη δουλειά της. Έχει σπουδάσει νηπιαγωγός. Είναι το αντικείμενό της, αγαπάει πολύ τα παιδιά. Σε αυτή τη φάση, ίσως, δεν έχουμε μπει στη διαδικασία να το προγραμματίσουμε».

Πηγή: yupi.gr